Opublikowano 18 listopada 20177 l Podziwiam tego Kasai, skubany 29 sezon, a dalej fizycznie lepszy niż 20-latkowie z zespołem upiedolenia umysłowego. Drużynowe średnio lubię, dobrze, że jutro indywidualne to zobaczymy, co ten Stoch zrobi, dziś słabo ale kto wie, co będzie jutro. Edytowane 18 listopada 20177 l przez Faka
Opublikowano 19 listopada 20177 l 2 miejsce Kamila. Bardzo ładnie, najważniejsze, że przed Kraftem. No i że w drugiej serii potrafił odlecieć i poprawić kilka pozycji. Świetny konkurs.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Kamil jeszcze nigdy tak dobrze nie zaczął sezonu. Co ciekawe być może Kobayashi będzie nową twarzą w czołówce. Jego wczorajsze zwycięstwo to pierwsza wygrana Japończyka od 3 lat. Wtedy wygrał Kasai.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Tak samo mówiono jak Biegun wygrał, ja tam go nie traktuje poważnie.
Opublikowano 20 listopada 20177 l 8 godzin temu, Kosmos napisał: Kamil jeszcze nigdy tak dobrze nie zaczął sezonu. Co ciekawe być może Kobayashi będzie nową twarzą w czołówce. Jego wczorajsze zwycięstwo to pierwsza wygrana Japończyka od 3 lat. Wtedy wygrał Kasai. ale weź poprawkę, że to nasza skocznia, więc na innej nie musiało być wcale podium. Martwią bardzo słabe prędkości. Czy to efekt pozycji dojazdowej czy kolesiostwa w smarowaniu nart nie wiem, ale muszą sobie do ważnych zawodów z tym poradzić.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Kobayashi to nie biegun ogladalem wczoraj kwalifikacje. Forma jest dobra kitajca nie przypadek jak z polakiem. Ogolnie nie wiem czy skocznia w kuusamo jest dziwna czy warunki ale zeby awansowac do konkursu wystarczylo skoczyc 92m. Na skoczni k 120 Ciekawe jak bedzie w konkursie bo 100m Zyly i Kota srednio nastraja optymizmem. Kilku czolowych skoczkow wogole nie awansowalo, kasai chyba 88m xd Edytowane 25 listopada 20177 l przez kanabis
Opublikowano 25 listopada 20177 l Kur.va dyskwalifikacja Żyły, więc już po konkursie. W 3 konkursie mamy już kolejną dyskwalifikację zawodnika. W minionych sezonach chyba aż na taką skalę dyskwalifikacji nie było. Sędziów poyebało czy sztab szkoleniowy ma wyyebane w kombinezony ?
Opublikowano 25 listopada 20177 l O co chodzi z tymi kombinezonami, że raz są dobre, a za tydzień nie? Co oni co zawody to nowy kominezon czy wystarczy, że źle go założy? Czołowa reprezentacja i takie niedopilnowanie.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Mieliscie tak ze obstawiacie na dwoch kuponach ze Kubacki zdobedzie wiecej punktow w 1 serii od Fanemela i Kubacki dostaje w du.pe o 0.1pkt?
Opublikowano 25 listopada 20177 l Adam Małysz powiedział, że to coś z bolcem i krokiem i że nie doszło jak powinno. ok
Opublikowano 25 listopada 20177 l Wiktor mamy to w (pipi)e czy rozumiesz powagę sytuacji? Adaś wyjaśnił, je.bać Żyłe. Co ciekawe w drugiej serii Żyła może skakać
Opublikowano 25 listopada 20177 l Ale kuponik i tak by raczej nie wszedł bo pewnie dałeś polaków na podium? Żyła może ma takiego długiego kutacha i zapomniał przywiązać? Albo w pory norabił.
Opublikowano 26 listopada 20177 l 15 godzin temu, D.B. Cooper napisał: Ale kuponik i tak by raczej nie wszedł bo pewnie dałeś polaków na podium? Żyła może ma takiego długiego kutacha i zapomniał przywiązać? Albo w pory norabił. Wszedlby bo dalem Hayboek zyla. Ale jeden wszedl bo dalem Kubacki Pashke i Wellinger Kasai. Na polske na podium nie obstawialem bo nie mozna bylo na sts. Mozna bylo tylko na wygrana albo kto lepszyl.
Opublikowano 28 listopada 20177 l w ostatnim konkursie drużynowym brało udział... 12 reprezentacji Sport dla debili.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Ja tam rozumiem M, jak moze byc konkurs dyscypliny zimowej bez brazylii, argentyny albo przynajmniej jednego panstwa afrykanskiego. No kur.wa jak ja sie pytam.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l już nawet nie o to chodzi Wiki. Chodzi o czystą możliwość rywalizacji.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l ja nadal nie rozumiem o co chodzi z tymi 12 reprezentacjami, ale wcale mnie to nie interesuje