kanabis 22 640 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ten drugi skok Stocha to bylo cos fenomenalnego. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ależ piękny wieczór Personal besty Kubackiego i Huli cieszą nie mniej niż zwycięstwo Stocha. Za to poziom realizacji transmisji to był niezły fuckup. Nie wiem co miały pokazywać te ujęcia, ale uniemożliwiały ocenę odległości skoków Do tego podczas wielu skoków przygrywała muzyka jak na dniach pierdziszewa. Organizatorzy przynjmniej wyciągnęli wnioski z zeszłego roku i na ceremonię nie brali żywego orła, który w ogólnym tumulcie i przy wystrzałach konfetti pewnie znowu dostał by ataku paniki i chciałby spierdalać xd Stefan IN, Kot OUT Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) ku.rwa nie oglądałem drugiej serii, bo mnie dziewczyna wyciągnęła na łyżwy xDDDD zabijcie mnie błagam. no kamera dziś to było dno totalne, mam nadzieje, że nie będzie tego na pozostałych obiektach. komentatorzy też super. Babiarz : ale skok, gdzieś tam pod 140 metr .... a nie jednak 129. (to nie pierwszy raz kiedy się tak myli.) szaranowicz : zna te skocznie jak łysego konia Edytowane 30 grudnia 2017 przez D.B. Cooper Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Ja szybko uciekłem na eurosport, bo Szaranowicz i Babiarz byli dzisiaj chyba na ciężkiej zwale i nie dało się ich słuchać Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 No wreszcie Kamil wygrywa. Brawo Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 31 grudnia 2017 Opublikowano 31 grudnia 2017 Wlasnie po kwalifikacjach do jutrzejszego konkursu. 2.Kubacki 3.Hula 6.Stoch Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 2018 rok, a Babiarz nadal ustala czy bracia Kobayashi to bracia Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Czuje ze dzisiaj bedzie rowniez bardzo fajnie Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 oficjalnie ogłaszam koniec hulomanii xd Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 i o tym właśnie pisałem, jeżeli chodzi o Stefana Hulę. Przychodzi taki skok i wszystko się psuje. Z tym, że w jego przypadku to zepsucie jest zbyt duże. A jakby tak skoczył w drużynówce ? To jest po medalu Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 0,3pkt gorzej od Zyly to takie duze zepsucie? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 kurwiatr próbował namieszać, ale nie takie numery z Kamilem 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 oglądałem zawody pierwszy raz od 2/3 lat. było warto <yes> Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Niemcy chcieli oszukać Polaka kombinując z wiatrem. Taki ch.uj. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Co on zrobił, szczerze mówiąc to nie wierzyłem, że po takiej przerwie wygra. 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Czapki z glow. Szacun za to co dzis Kamil zrobil. Freitag jaki spiz.dzony byl na stowe pewien ze po takiej przerwie dzis wygra xD Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Jebane austriaczki biedaczki nie mają pieniążków żeby oświetlić tę rujne w Insbrucku, przez co czwartkowy konkurs rozpoczyna się o 14 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Godzinę temu, kanabis napisał: 0,3pkt gorzej od Zyly to takie duze zepsucie? nie porównuj zawodnika który ma przeciętną formę ( Żyła ), do zawodnika który ponoć ma szczyt formy ( Hula ) Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Dlaczego mam ich nie porownywac skoro to miedzy nimi i Kotem aktualnie trwa walka o miejsce w kadrze? Sugerujesz ze co by bylo gdybysmy walczyli o medal? Wiec odpowiadam ze to samo. Hula w dodatku trafil na naprawde kiepskie warunki. Sugerujesz ze wiecej do zaoferowania ma Zyla czy Kot w chu.jowej lecz stabilnej formie niz Hula ktory skacze swietnie a gdy mu jednak podwinie sie noga skacze na poziomie podobnym do wyzej wymienionych. No chyba jednak bym zainwestowal w Hule. Jesli sie myle i w czwartek Hula nie bedzie lepszy i od Kota i od Zyly zwracam honor. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 2 minuty temu, kanabis napisał: Dlaczego mam ich nie porownywac skoro to miedzy nimi i Kotem aktualnie trwa walka o miejsce w kadrze? Sugerujesz ze co by bylo gdybysmy walczyli o medal? Wiec odpowiadam ze to samo. Hula w dodatku trafil na naprawde kiepskie warunki. Sugerujesz ze wiecej do zaoferowania ma Zyla czy Kot w chu.jowej lecz stabilnej formie niz Hula ktory skacze swietnie a gdy mu jednak podwinie sie noga skacze na poziomie podobnym do wyzej wymienionych. No chyba jednak bym zainwestowal w Hule. Jesli sie myle i w czwartek Hula nie bedzie lepszy i od Kota i od Zyly zwracam honor. sugeruję, że większe prawdopodobieństwo zepsucia skoku ma Hula w dobrej formie niż Żyła i Kot w średniej ale stabilnej. Miał Hula już takie sezony, że wydawało się, że będzie niezłym skoczkiem, oczywiście proporcjonalnie, bo nie było to na szczycie tabel PŚ w danym konkursie, aż przychodził jeden skok i cały sezon szedł w pizduuu. Zobaczymy jak będzie tym razem, moim zdaniem będzie z konkursu na konkurs coraz gorzej. Obym się mylił. Lepiej mieć 5 i skreślać, niż 3 i nie wiedzieć kogo dobrać Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Mnie bardziej martwi to ze na mistrzostwach Polski byla ogromna przepasc pomiedzy kilkoma kadrowiczami a reszta. A tez nie sa wszyscy tacy mlodzi. Zebysmy za jakis czas nie stali sie Finlandia. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 staniemy się, to niestety w Polskim sporcie reguła. Siatkówka, piłka ręczna, piłka nożna, itp. itd. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Pięćdziesięcioletni Stoch po raz 6 wznawiający karierę, próbując w ten sposób wyrwać się z alkoholizmu i mimo wszystko będący jedynym Polakiem, który czasami przejdzie kwalifikacje? Oglądałbym 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) Jeszcze fajniej jakby za 15 lat okazalo sie ze Adam Malysz wraca do skokow aby pociagnac polska reprezentacje w gore. 3 pozostali w kadrze to kuzyn Malysza , syn kuzyna Malysza i corka Żyły Edytowane 2 stycznia 2018 przez kanabis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi