Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 397,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Ale Dawidek je,bnal bombe. 

Aby Mistrz olimpijski podobnie polecial 

Opublikowano

Kot by musiał się podciągnąć o conajmniej 3m. POdobnie Hula. Ale Panowie medal raczej jest. Brąz pewnie.

EDIT:

3 pkt do srebra

5 pkt do złota.

Trzeba walczyć.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Dawno nie bylo az tak dobrego konkursu druzynowego

Opublikowano

No ciekawie się robi. Upadek Wellingera w 2 serii i wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Kot powinien du.pe spiac i tego Gejgera lyknac , mielibysmy czy Kota czy Zyle w optumalnej formie to zloto to by byla formalnosc.

Opublikowano

A tak to cholera wie, trzeba tez zaznaczyc ze Kubacki skoczyl fenomenalnie i ciekawe czy stac go to powtorzyc. No ale trzymamy kciuki

Opublikowano

Dlatego ja mam ciśnienie bo wiem, że chłopy jak chcą to potrafią .... ale potrafią też w krate skakać i żeby sie nie okazało, że Kubacki teraz przysoli 115m z resztą ferajny bo Stoch wtedy to by musiał skoczyćodleglosc  conajmniej do zakopanego.

Opublikowano

No Kot musi coś odrobić, bo w pozostałych kolejkach będą małe różnice

Opublikowano

Najlepszy skok Kota na olimpiadzie