Opublikowano 25 lutego 20187 l #ochui, dobra afera, szkoda, że bomba nie wybuchła przed jakimś konkursem na igrzyskach xDDDDD
Opublikowano 25 lutego 20187 l Pewno SZTEFAN wiedział co się święci i prenwencyjnie Piotrka na IO nie wystawiał aby nie było bomby na igrzyskach. Teraz odpaliła działa aby czasami nagrody specjalnej nie dostał xD (bo i tak by na gurwe poszło, a nie na nią), Z drugiej storny patrząc na jej aktywność na instagramie to chyba Piotrek dobrze zrobił... No nic jak zawsze w takich sytuacjach tylko dzieci szkoda. Edytowane 25 lutego 20187 l przez balon
Opublikowano 26 lutego 20187 l Chciałbym tylko przypomnieć, że Żyła raczej też mało rozgarnięty i inteligentny człowiek, więc raz, że taka akcja nie dziwi, a dwa, mądrzejszy od żony raczej nie jest.
Opublikowano 26 lutego 20187 l 16 godzin temu, balon napisał: Pewno SZTEFAN wiedział co się święci i prenwencyjnie Piotrka na IO nie wystawiał aby nie było bomby na igrzyskach. Teraz odpaliła działa aby czasami nagrody specjalnej nie dostał xD (bo i tak by na gurwe poszło, a nie na nią), Z drugiej storny patrząc na jej aktywność na instagramie to chyba Piotrek dobrze zrobił... No nic jak zawsze w takich sytuacjach tylko dzieci szkoda. Ciekawe czy nadal są karmione kostkami toaletowymi
Opublikowano 26 lutego 20187 l Mówcie co chcecie - dobry skoczek. Dwa do przodu i jeden w bok. Edytowane 26 lutego 20187 l przez Matriks_1111
Opublikowano 26 lutego 20187 l O i jest komĘtarz Piotra. Oczywiście na Instagramie xD Edytowane 26 lutego 20187 l przez chris85
Opublikowano 26 lutego 20187 l Na fb też dodał. Czyli zbudował dom z którego baba go wyrzuciła. Temat dla wkp.
Opublikowano 26 lutego 20187 l tylko kogo to obchodzi. Ich sprawa. Mnie obchodzi jak sportowiec skacze/biega/kopie, a nie kogo rucha ps. jedynym skandalem jest próba załatwienia Żyle medalu z ziemniaka za chu*ową formę na IO Edytowane 26 lutego 20187 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 26 lutego 20187 l Dokładnie. Nie wiem co ta atencjuszka chciała osiągnąć. Niczego nie zyskała, a tylko zaszkodziła dzieciom.
Opublikowano 3 marca 20187 l pierwszy konkurs po IO, dziś drużynówka jutro indywidualne zawody. Stoch podobno miażdżył w kwalifikacjach i seriach treningowych. Lahti to miejsce gdzie nasi rok temu wygrali MŚ w drużynówce. No popatrzmy.
Opublikowano 3 marca 20187 l no i elegancko, 2 miejsce. Hula widzę troszkę przygasł. Austriacy w końcu cieszyli się na podium po wpadce Norwega, ale jednak nie wyszło. Edytowane 3 marca 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 3 marca 20187 l Jutro powinna byc formalnosc. Wydaje mi sie ze teraz dopiero Stoch odpali skaczac juz na luzie ze zlotym medalem olimpijskim.