Opublikowano 23 marca 20187 l @Okie from Muskogee To jest podrabianiec bo tylko do serialu miał wąsa tak to całą brodę nosił Edytowane 23 marca 20187 l przez _Be_
Opublikowano 23 marca 20187 l Brakło mi tu zdjęcia Hitlera Spóźniłem się o 5 sekund Edytowane 23 marca 20187 l przez Matriks_1111
Opublikowano 23 marca 20187 l W dniu 18.03.2018 o 16:06, Czezare napisał: Czy tylko mnie niepomiernie wcurwia wypisywanie na polskich flagach nazw tych wszystkich dziur i innych zapyziałych, zabitych dechami wioch, głównie na zawodach skoków narciarskich, ale nie tylko? Powinno się karać za profanację barw narodowych. Niemcy tego nie robią, Norwegowie, Czesi i Rosjanie też nie, tylko nasi Ta "moda" narodziła się właśnie na skokach w Zakopanem. Nie jestem do końca pewien, ale to w czasach, kiedy Małysz zaczął wygrywać, pojawiły się napisy na flagach. Może niech ktoś stary się wypowie. Oh wait
Opublikowano 23 marca 20187 l 11 minut temu, kanabis napisał: Ciekawe czy na dole tez tak sobie strzygl Nie wiem, ale mógł kazać Ewie.
Opublikowano 23 marca 20187 l Rudy na 4 miejscu w urodziny i jeszcze ten krindżowy tort na dobitkę xd Edytowane 23 marca 20187 l przez Tokar
Opublikowano 23 marca 20187 l Kto organizuje konkurs w piątek o godzinie 15 ja się pytam? To trzeba nie mieć serca
Opublikowano 24 marca 20187 l No żyła koncertowo pier.doli konkurs xd i wydaje mi się, że w drugiej serii koledzy juz nie odratuja.