Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Hula ladnie, tak trzymac.

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 398,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Dziś chyba 4 miejsce naszym pisane. 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Co ten Kubacki to ja nawet nie xd

Opublikowano

No to ładnie chlopaki spie.rdolili - mogli zająć drugie miejsce w Pucharze Narodów i taka sraka.

Opublikowano

Wstyd, hanba, nie wracajcie do domu!

Opublikowano

Szkoda troche Stocha i tego ladowania. Odrobil 1,5pkt do forfanga w tym smiesznym planica7 a gdyby dostal chociaz te 18,5 w obu skokach to by bylo 13,5pkt odrobione i jutro po forfangu.

No ale w sumie on juz nic nie musi w tym sezonie

Opublikowano

Jest złoto z ping ponga 2018? Jest. Jest medal drużynowy z ping ponga 2018? Jest, wszystko ładnie odrobili skoczkowie, nie ma co bić piany :)

Opublikowano

Nie widzialem ale klient wczoraj mi gadal ze sie wybrali jego znajomi wiec nie klamal. A skoro to znajomi klienta wiec to prawie tak samo jakby wiktorgames tam bylo.

Opublikowano

Rozj.ebali wielką flagę na ziemi, mają rozmach skur.wisyny. 

Adam w bocianim gnieździe, jak on tam wygląda, jak się prezentuje. Chyba lepiej macha chorągiewķa od Hongahera.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Stoch do forfanga odrabia 20pkt jednym skokiem mimo ze forfang skoczyl naprawde swietnie xd

Opublikowano

No ładnie Kamil rozyebał wszystkich tym skokiem :obama:

Opublikowano

No nie wiem, szlachta nie pracuje, a pasowałoby, żeby Kamil skakał jak najdłużej.

Opublikowano

Biedny johanson, obnizyli mu belke myslac ze to jest ten sam poziom co Kamil. Znowu nie wyszlo

Opublikowano

Jak Stoch zgarnie dziś jeszcze mała kule za loty i planica seven to już trochę przesadzi. 

Opublikowano

Legendarny sezon. Najlepszy ever. Dobrze ze chociaz w lotach drugi tak skromnie

Opublikowano

Ale Stoch co jest pazerny na ten hajs... a na Hu...lę mi mała kulka wygram se Planica 7 bo hajsu dajo 

ps. Skoczek kompletny, maszyna do zabijania !

ps2. z ostatniej chwili Horngaher przedłużył kontrakt tylko o rok... Tajner sknera nie ma widać w planach budowania polskich skoków

Edytowane przez ścierpła mi noga