Opublikowano 24 marca 20187 l Dziś chyba 4 miejsce naszym pisane. Edytowane 24 marca 20187 l przez XM.
Opublikowano 24 marca 20187 l No to ładnie chlopaki spie.rdolili - mogli zająć drugie miejsce w Pucharze Narodów i taka sraka.
Opublikowano 24 marca 20187 l Szkoda troche Stocha i tego ladowania. Odrobil 1,5pkt do forfanga w tym smiesznym planica7 a gdyby dostal chociaz te 18,5 w obu skokach to by bylo 13,5pkt odrobione i jutro po forfangu. No ale w sumie on juz nic nie musi w tym sezonie
Opublikowano 24 marca 20187 l Jest złoto z ping ponga 2018? Jest. Jest medal drużynowy z ping ponga 2018? Jest, wszystko ładnie odrobili skoczkowie, nie ma co bić piany
Opublikowano 25 marca 20187 l Nie widzialem ale klient wczoraj mi gadal ze sie wybrali jego znajomi wiec nie klamal. A skoro to znajomi klienta wiec to prawie tak samo jakby wiktorgames tam bylo.
Opublikowano 25 marca 20187 l Rozj.ebali wielką flagę na ziemi, mają rozmach skur.wisyny. Adam w bocianim gnieździe, jak on tam wygląda, jak się prezentuje. Chyba lepiej macha chorągiewķa od Hongahera. Edytowane 25 marca 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 25 marca 20187 l Stoch do forfanga odrabia 20pkt jednym skokiem mimo ze forfang skoczyl naprawde swietnie xd
Opublikowano 25 marca 20187 l No nie wiem, szlachta nie pracuje, a pasowałoby, żeby Kamil skakał jak najdłużej.
Opublikowano 25 marca 20187 l e tam, co to za praca, siadasz, jedziesz, skaczesz, lądujesz i można iść pić dalej
Opublikowano 25 marca 20187 l Biedny johanson, obnizyli mu belke myslac ze to jest ten sam poziom co Kamil. Znowu nie wyszlo
Opublikowano 25 marca 20187 l Jak Stoch zgarnie dziś jeszcze mała kule za loty i planica seven to już trochę przesadzi.
Opublikowano 25 marca 20187 l Legendarny sezon. Najlepszy ever. Dobrze ze chociaz w lotach drugi tak skromnie
Opublikowano 25 marca 20187 l Ale Stoch co jest pazerny na ten hajs... a na Hu...lę mi mała kulka wygram se Planica 7 bo hajsu dajo ps. Skoczek kompletny, maszyna do zabijania ! ps2. z ostatniej chwili Horngaher przedłużył kontrakt tylko o rok... Tajner sknera nie ma widać w planach budowania polskich skoków Edytowane 25 marca 20187 l przez ścierpła mi noga