Opublikowano 16 grudnia 20186 l Je bany karateka dostal takie same noty jak Zyla a wyladowal z przysiadem
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 5 minut temu, schabek napisał: Je bany karateka dostal takie same noty jak Zyla a wyladowal z przysiadem Serio? Beka. Przeciez on do takiego Stocha to z 9 pkt powinien na notach stracic
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Bez telemarku, przysiad. Kilku sędziów dało 17. No ale rekord skoczni wyrównał
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Ale mi imponi Zyla w tym sezonie, jeszcze nie wypadl z top 6 od poczatku sezonu. No i wiecej razy na podium w tym sezonie juz niz w calej karierze poprzednio. Dwoch Polakow na podium , swietne zawody. No i dla mnie Zyla jeden z faworytow do wygrania tcs. Jest mega rowny, rowniejszy nawet niz Joju
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Za(pipi)isty konkursik, tylko ten kitajec niepotrzebnie się wpierdala.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l A obstawilem na Pietrka za stowke ze na podium tcs bedzie, kurs 2,15 to sie podwoi a chyba pewniaczek
Opublikowano 18 grudnia 20186 l No chyba, że Justynka znowu zadba o jakąś wyjątkowo fajną atmosferę...
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Raczej nie Zyla ostatnio w wywiadzie mowil ze ma swoja wlasna nibylandie. Ogolnie po ostatnich zawodach gadal i wygladal jakby skakal po kleju no ale najwazniejsze ze mu to wychodzi Edytowane 18 grudnia 20186 l przez kanabis
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Czujecie te emocje przed MP? To jest świąteczna tradycja, a nie jakieś keviny griswoldy. No chyba że się halny wpierdoli
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Polecam je obejrzyec zeby zobaczyc jaka jest przepasc pomiedzy kadrowiczami a reszta. W sumie nie wiem czy to dobrze
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Na razie to Ci skoczkowie mogą bigos głową mieszać, a nie skakać. Można się rozejść i wrócić na 3-4 ostatnich.
Opublikowano 26 grudnia 20186 l W ogóle poza Stochem spaniały poziom zawodów. Moim faworytem był ten z na kasku
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Ale i tak dobrze, że mamy kadrę c. Skaczą jak skaczą, ale biorąc pod uwagę, że niektórzy mają po 15 lat to są szanse na kolejnych następców mistrzów. Mam nadzieję, że Żyła dziś po prostu odpuścił albo faktycznie się przejadł.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l No Pietrek niech nie odpier.dala bo stowka na tcs juz poszla na niego
Opublikowano 30 grudnia 20186 l To już dziś najlepsza zimowa impreza. Stoch? Pieter? Chińczyk? a może no name jak ten prosiaczek kilka lat temu. Kwalifikacje. Kot poza konkursem
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Ja stawiam na Zyla vs Joju jesli chodzi o koncowa klasyfikacje. No i wiadomo Stoch to marka rownie dobrze moze zrobic swoje