Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 398,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Je bany karateka dostal takie same noty jak Zyla a wyladowal z przysiadem :nosacz:

Opublikowano

Pora chyba łamać nogi Kobayashiemu, bo forma coś nie chce minąć

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Je bany karateka dostal takie same noty jak Zyla a wyladowal z przysiadem :nosacz:

Serio? Beka. Przeciez on do takiego Stocha to z 9 pkt powinien na notach stracic

Opublikowano

Ale mi imponi Zyla w tym sezonie, jeszcze nie wypadl z top 6 od poczatku sezonu.

No i wiecej razy na podium w tym sezonie juz niz w calej karierze poprzednio.

Dwoch Polakow na podium , swietne zawody. No i dla mnie Zyla jeden z faworytow do wygrania tcs. Jest mega rowny, rowniejszy nawet niz Joju

Opublikowano

Za(pipi)isty konkursik, tylko ten kitajec niepotrzebnie się wpierdala.

Opublikowano

Te japonczyki to takie oczy senne maja chyba przez ten hymn ich

Opublikowano

A obstawilem na Pietrka za stowke ze na podium tcs bedzie, kurs 2,15 to sie podwoi a chyba pewniaczek

Opublikowano

No chyba, że Justynka znowu zadba o jakąś wyjątkowo fajną atmosferę...

Opublikowano

Raczej nie Zyla ostatnio w wywiadzie mowil ze ma swoja wlasna nibylandie.

Ogolnie po ostatnich zawodach gadal i wygladal jakby skakal po kleju no ale najwazniejsze ze mu to wychodzi

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Czujecie te emocje przed MP? To jest świąteczna tradycja, a nie jakieś keviny griswoldy. No chyba że się halny wpierdoli

Opublikowano

Polecam je obejrzyec zeby zobaczyc jaka jest przepasc pomiedzy kadrowiczami a reszta. W sumie nie wiem czy to dobrze

Opublikowano

Na razie ekstaza komentatorów gdy ktoś przekracza 100 m. xd

Opublikowano

Na razie to Ci skoczkowie mogą bigos głową mieszać, a nie skakać. Można się rozejść i wrócić na 3-4 ostatnich. 

Opublikowano

8 Juroszek  do 7 Zniszczola 50 pkt straty xD

Do Stocha ponad 100pkt :reggie:

Opublikowano

W ogóle poza Stochem spaniały poziom zawodów. Moim faworytem był ten z 

white-tiger-3.jpg

na kasku

Opublikowano

Ale i tak dobrze, że mamy kadrę c. Skaczą jak skaczą, ale biorąc pod uwagę, że niektórzy mają po 15 lat to są szanse na kolejnych następców mistrzów. Mam nadzieję, że Żyła dziś po prostu odpuścił albo faktycznie się przejadł.

Opublikowano

No Pietrek niech nie odpier.dala bo stowka na tcs juz poszla na niego

Opublikowano

Dzisiaj kolejne podium Zyly. Ogladajcie. Tak bedzie

Opublikowano

To już dziś :obama:najlepsza zimowa impreza. Stoch? Pieter? Chińczyk? a może no name jak ten prosiaczek kilka lat temu. 

Kwalifikacje. Kot poza konkursem 

Opublikowano

Ja stawiam na Zyla vs Joju jesli chodzi o koncowa klasyfikacje. 

No i wiadomo Stoch to marka rownie dobrze moze zrobic swoje