Opublikowano 22 stycznia 20196 l Poważnie ? 21 wiek, 2019 r. a ktoś jednocześnie ma mniej niż 40 lat i ogląda skoki?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l za to Ty zbliżasz się do 50tki i spędzasz czas na forum, nie wiem co gorsze
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Ogląda? My tu z nimi skaczemy można powiedzieć. Chwalimy, oceniamy, przeżywamy, gnoimy, a nawet odbieramy obywatelstwa. Ogólnie jesteśmy expertami i znamy się na tym sporcie. Edytowane 22 stycznia 20196 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Jak milan sie interesuje polityka Czaicie nie miec 60 lat, sztucznego biodra i ogladac obrady sejmu xD Edytowane 23 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, kanabis napisał: Jak milan sie interesuje polityka Czaicie nie miec 60 lat, sztucznego biodra i ogladac obrady sejmu xD Cytat Jak się nie zainteresujesz skokami narciarskimi to skoki narciarskie zainteresują się Tobą
Opublikowano 24 stycznia 20196 l No zapędził mocno Murańka pod koniec w dołowaniu, gdyby nie Adam to już by pewnie siedział w pociągu na Bieszczady.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Pamiętam jak Murańka był zapowiadany na następce Małysza, potem się ze.srało, łeb siadł i forma taka Matejowa bardziej. Też chłop miał trochę pecha, że ten wzrok mu siadł. Czytałem z nim wywiad kiedyś i mówił, że jak siedział na desce to przed sobą tylko rozmazany obraz widział.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l No najwyższy czas na Waltera, bo już nie mogłem patrzeć na jego mordę. Tyle lat, a on tydzień w tydzień zawsze przed kamerą. No ale Kruczek xd
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Nie no w Kruczka to nie wierze ale Adasia bym tam widział. Twardy facet, Murańkę do pionu postawił to raz dwa mordę zamknął i odszedł ze spuszczonym łbem.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Oszaleli? Kruczek mi najlepsza robote na swiecie, troche sobie potrenuje chlopakow pozniej jak sie uda to pierwsza seria cyk fajeczka i fajrant.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l No ale Walter zapowiadal ze to jego przedostatni sezon jako dyrektor. Kruczek xD badzmy powazni. Jak oni tam we wloszech maja wyje,bane na niego. W sumie tak jak i na skoki
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ile mu brakuje do 50? To by bylo cos jakby skonczyl kariere majac 50 lat
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Kasai to fenomen. Pamietam ze za czasow malyszomanii szaranowic gadal ze kasai jest juz stary xD Kasai i roberto czekon