Opublikowano 2 lutego 20196 l kabajaszi spadnie na bule, a Żyła na podium a jednak Edytowane 2 lutego 20196 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 2 lutego 20196 l Nic z tego, Nintendo seal of quality. Edytowane 2 lutego 20196 l przez Butt
Opublikowano 2 lutego 20196 l Ejsenbisler "SZAJZE" xd Ma chlop troche pecha bo chyba jeszcze nigdy nie wygral xD
Opublikowano 2 lutego 20196 l 9 minut temu, kanabis napisał: Ejsenbisler "SZAJZE" xd Ma chlop troche pecha bo chyba jeszcze nigdy nie wygral xD W kwalifikacjach jest co chwilę pierwszy xD
Opublikowano 2 lutego 20196 l Ale poziom dziś był. Żyła mógłby to wygrać, ale rywale wysoko poprzeczkę zawiesili.
Opublikowano 3 lutego 20196 l 4 polakow w pierwszej 7 ale tylko jeden na podium Nie wiem jak wy ale ja bym zabral obywatelstwo jednak
Opublikowano 3 lutego 20196 l Jednak bedzie druga seria, oby tylko Wolny utrzymal pozycje w pierwszej 20
Opublikowano 3 lutego 20196 l 13 minut temu, kanabis napisał: Nie wiem jak wy ale ja bym zabral obywatelstwo jednak Pod sąd polowy i rozstrzelać!