Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Butt napisał:

Najpierw Żyła napluł Ci w twarz, a dzisiaj Wolny. :pawel:

Dzisiaj duzo bardziej bolalo bo wystarczyloby zeby do punktu k dolatywal i wygralibysmy to z naprawde spora przewaga

Edit: A nie jednak 3 pkt bysmy przegrali. No ale gdyby wolny dolatywal do tych 116 naprwno by tez te noty mial sporo wieksze takze tak czy siak bylaby wygrana

Opublikowano

Nie no, ja parę razy skoki obstawiałem i zazwyczaj w plecy. Nie dość, że nieprzwidywalne to jeszcze w ogóle nie mam do tej dyscypliny nosa i nie potrafię jej przeanalizować.

Opublikowano
2 godziny temu, kanabis napisał:

No trzech muszkieterow napewno zadowolonych z czwartego kompana

Pietrek mówi, że nie ma żalu. Chyba.

• Lubię! 1
Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

Nie no, ja parę razy skoki obstawiałem i zazwyczaj w plecy. Nie dość, że nieprzwidywalne to jeszcze w ogóle nie mam do tej dyscypliny nosa i nie potrafię jej przeanalizować.

Sledze te dyscypline, wydaje mi sie ze mam o niej pojecie a juz dwa razy w doope w tym sezonie, a na pilce noznej na mś 2014 wyciagnalem ze stowy 570 zl a w zeszlym roku 1050zl. A sledze ja szczegolnie na szczeblu reprezentacyjnym jakies milion razy mniej niz skoki. Nie wiem, moze to przez to ze w pilce nie ma przelicznikow wiatru. Ale chu.j nie odpuszcze. Za tydzien obstawie 500zl ze bedziemy na podium, chocbym mial wygrac 550

3 godziny temu, szejdj napisał:

najlepsze komentarze na facebookach, że horngacher nie zna się na skokach, bo mógł dać Kota zamiast Wolnego

Kot pewnie zadowolony ze po takim blamazu Wolnego  narut wywola presje na Stefanie i pojedzie na mś :nosacz3:

2 godziny temu, Tokar napisał:

Pietrek mówi, że nie ma żalu. Chyba.

Na filmiku moje dwiescie zlotych je,bane