Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Czaicie jakby Stoch przegral z amerykaninem i nie awansowal? 

Przeciez po takim czyms to by musial kariere skonczyc

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 396,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Naprawdę liczyłem, że Kamil rozniesie oponentów w TCS, tym bardziej że wygrał w Elgenbergu. Chociaż nawet przy najlepszej formie miał drobne wpadki. Tylko, że to już kolejny słaby skok, co najbardziej martwi.

Opublikowano

Szlirencała powinien w końcu poważnie przemyśleć przejście na emeryturkę.

Opublikowano

Zobaczymy jak bedzie w drugiej serii, bo ten skok wygladal jakby popelnil jakis blad przy wyjsciu z progu i korygowal sylwetke co w sumie w chu.j rzadko sie zdarza u stocha zeby cos korygowal. 

Ja mocno licze na podium Kubackiego w generalce tcs. Narazie 3 bardzo dobre skoki , rowne. I wyglada na rownego. Chyba ze cos warunki odje,bia. 

A moze i Zyla cos ugra. Choc nie wierze ze temu sie wpadka nie przydazy

Ejzenbiśla i ten pekniety balonik hajpu xD

Opublikowano
22 godziny temu, Czezare napisał:

Ajzenbiśla choć kwalifikacji nie wygrał to dał sygnał, że forma wraca. W sumie to niedobra informacja w kontekście naszych...

No i mówiłem. Mistrz kwalifikacji xD 

Opublikowano

Chyba warunki sie zes.raly. No i okej bo juz nasi nie skacza :)

Opublikowano
5 minut temu, D.B. Cooper napisał:

podium TCS nikogo, tu pamięta się tylko o zwycięzcach 

Jak w każdym sporcie :lapka:

Opublikowano

Ale ma naprawde duza przewage. Walka o podium bedzie za to emocjonujaca bo nie sadze zeby Lindvik wypadl nawet jak zje,bie skok. Za to odpadnie ktos z naprawde swietnie latajacych  Kodzima/Geiger/Kubacki. 

I mam nadzieje ze bedzie to faworyzowany przez komouter i sedziow chinol

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

no szkoda, że Stoch tyle w pierwszej nie skoczył :/ chyba rzeczywiście coś odje.bal na progu 

Opublikowano

Tande to przypomina mi hannawalda. Taka zakompleksiona ciote ze slaba psychika ze jak wszystko idzie jak nalezy to jest supcio a tylko jakies lekkie wybicie z rytmu, lekka znizka formy i typ wali o bule. Typowy przyklad goscia ktory ma napewno mozliwosci wygrywania czy pudlowania w pś ale nigdy nie bedzie nikim wiecej niz zwyciezca pojedynczych konkursow bo po prostu nie ma memtalnosci mistrza.

Opublikowano

Kraft już się nie liczy w turnieju. Tak mi przykro. 

:cool:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Chyba tam ciasno bo ten skok pietrka bez szalu ale calkiem niezly a dopiero 8

Je.bany kitajec nisko lecial a jak wyciagnal.

Kut.as

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Gnoju idzie po swoje.

Opublikowano

Kur.wa jaki poziom koncowka