kanabis 22 640 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 I milke No ale fakt przy ałdiku to takie 20 frankow jak napluc w twarz Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 to Audi co je Małysz i tak nie odebrał ? Dajcie wygrywać Austriakom i Niemcom, to nagrody będę większe Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 A zaczelo sie tak W sumie wszystko co teraz przezywamy zaczelo sie od tamtego momentu ehh 19 lat temu. A pamietam jakby to bylo wczoraj. Te telebimy u niego na wsi, bar u bociana. Jezu jakie to bylo wszystko takie przyziemne Chociaz chyba gadaja w wiadomosciach ze Malysz wygral ten tcs bijac rekordy skoczni na 3 z 4 obiektow, no to ze Adam mial taki rozmach to nie pamietalem xD Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 9 minut temu, ścierpła mi noga napisał: to Audi co je Małysz i tak nie odebrał ? Dajcie wygrywać Austriakom i Niemcom, to nagrody będę większe No tego konkretnego egzemplarza nie dostał przez jakieś problemy, ale dostał z polskiego salonu. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Ale przeciez w Inssbrucku stalo pieknie Audi wyeksponowane. To juz nie do wygrania? @D.B. Cooper slowo sie rzeklo, bylo milo, ustepujesz i do widzenia. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 40 minut temu, D.B. Cooper napisał: 20 tyś franków, to jak napluć w twarz A Audi, to pies? XD Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Jeden z piekniejszych wieczorów i nawet az tak nie boli ze jutro do pracy Jak tu nie kochac skokow.:) Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) 12 minut temu, giger_andrus napisał: Ale przeciez w Inssbrucku stalo pieknie Audi wyeksponowane. To juz nie do wygrania? @D.B. Cooper slowo sie rzeklo, bylo milo, ustepujesz i do widzenia. Jest wyeksponowane zawsze bo to sponsor, ale Kubacki może co najwyższej na nie popatrzeć Typie ja byłem w muzeum Małysza i na skoczni, masz kogoś lepszego? 9 minut temu, chris85 napisał: A Audi, to pies? XD Pies, nie ma audi za wygraną. Dla porównania Malysz dostal audi a4 i 90tyś franków. Porównajcie to do 20 tyś Kubackiego, to serio jak w mordę napluć Edytowane 6 stycznia 2020 przez D.B. Cooper Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Nie zapominajmy ze za wygrana w pojedynczym konkursie Adam inkasowal 40k marek. No ale jesli na 4 ostatnie turnieje tcs 3 wygrywaja polacy a szwabki dalej zyja hannawaldem to co sie dziwic ze nie chca nam pinionszkow sypac. Swoja droga wyniki ostatniego konkursu 49 tcs 1. Adam Malysz 127m 134m 274,8pkt 2.Janne Ahonen 118m 124m 242,9pkt 3.Andreas Widholzl 117m 127m 242,6pkt Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) Prze(pipi)ane jest to, że w tym materiale od kanabisa, w tych wiadomościach, Małysz ściska dłoń Kasaia, 20 lat temu to było, a ten skur.wol ciągle skacze W sumie to nie pamiętam kiedy on nie skakał, ciekawe czy Funaki jeszcze żyje. Teraz sprawdziłem to Funaki jest 3 lata młodszy od Kasaia nie wiem co tam się odj.ebało, że Funaki już od wielu lat nie skacze. Edytowane 6 stycznia 2020 przez Wooyek Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) 34 minuty temu, D.B. Cooper napisał: Typie ja byłem w muzeum Małysza i na skoczni, masz kogoś lepszego? U mnie już 3 konkursy w Zakopcu zaliczone i w tym roku tradycyjnie też jadę z ekipą. To już trzeci rok z rzędu. Będzie ktoś z forumka jeszcze na skokach? Edytowane 6 stycznia 2020 przez sprite Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 18 minut temu, Wooyek napisał: Prze(pipi)ane jest to, że w tym materiale od kanabisa, w tych wiadomościach, Małysz ściska dłoń Kasaia, 20 lat temu to było, a ten skur.wol ciągle skacze W sumie to nie pamiętam kiedy on nie skakał, ciekawe czy Funaki jeszcze żyje. Teraz sprawdziłem to Funaki jest 3 lata młodszy od Kasaia nie wiem co tam się odj.ebało, że Funaki już od wielu lat nie skacze. Beskitu na to samo zwrocilem uwage xD Chlopie zobacz ile Malysz nie skacze a ile jest mlodszy od Noriakiego Ja Funakiego kojarze tylko z pieknego efektownego stylu tak to w sumie szalu nie robil odkad ja ogladam skoki. Czyli w sumie od 49tcs Juz bardziej kojarze sukcesy pomijajac Kasai np Harade lub Miyahire. Ale Funaki to chyba bardziej czasy prime Goldbergera, Peterki, Schmitta. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) 54 minuty temu, sprite napisał: U mnie już 3 konkursy w Zakopcu zaliczone i w tym roku tradycyjnie też jadę z ekipą. To już trzeci rok z rzędu. Będzie ktoś z forumka jeszcze na skokach? Kiedy kupowałeś bilety? Patrzyłem chyba pod koniec października to nic już nie było Edytowane 6 stycznia 2020 przez D.B. Cooper Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Gdybym wiedzial ze bedzie 10 stopni to tez bym kupil. Tak to planuje sobie w ciepelku letnie gp zobaczyc Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) Małysz tego Audi wtedy nie zabrał do Polski, bo się nie opłacało, podatki i cło byłyby zbyt wysokie. Coś tam się mówiło, że sprzedał je na miejscu, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Edytowane 6 stycznia 2020 przez krupek Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 2 godziny temu, kanabis napisał: I milke A nie terravite? Milka to byl hanawald albo schmidt. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: Kiedy kupowałeś bilety? Patrzyłem chyba pod koniec października to nic już nie było Laska kupowała jakoś na przełomie października/listopada. 120 zeta za sektor A. Edytowane 6 stycznia 2020 przez sprite Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 no i weź typowi odpowiedz 2 Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 ciekawe się zapowiada najbliższa rywalizacja w Predazzo. organizatorzy przenieśli zawody z dużej skoczni na normalną K95. Kubacki ze swoim odbiciem może powalczyć, no i to aktualny mistrz świata ze skoczni normalnej. Pamiętacie ten niesamowity konkurs? nie wiem czemu nie organizuje się zawodów pucharu świata na skoczniach normalnych. Dwa takie konkursy w ciągu sezony mogłyby się pojawić, zawsze to jakieś urozmaicenie, a widowiskowość zawodów wcale nie jest gorsza. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Dla mnie ze swoim odbiciem i forma Kubacki to numero uno w predazzo. Pamietam jak kiedys skakal, zawsze tak sie wybijal i lecial wysoko ze myslalem ze bedzie daleko a ladowal na punkcie k. Troche pracy nad katem takiego mocnego odbicia i ulozenie w locie i jest jak jest. Czyli po mistrzowsku. Tak doskonale pamietamy jak je,bales Kubackiego ze na farcie wygral tego mistrza swiata Damian Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Nie chcę pompować, ale jak Dawid utrzyma formę to kryształowa kula w zasięgu, a podium na pewno. Wygląda na mocnego psychicznie. Zwykle to właśnie T4S wskazywał, jak dalej potoczy się PŚ. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Godzinę temu, kanabis napisał: Tak doskonale pamietamy jak je,bales Kubackiego ze na farcie wygral tego mistrza swiata Damian Co Nie pamiętam, już nie rób ze mnie takiego kata ten konkurs to nie powinien się odbyć, ale że nasi wygrali to dobrze jednak, że się odbył. Choć raz kogoś innego poruchało Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Ale Kubackiego i Stocha ktorzy byli wtedy w swietnej formie tez poruchalo z warunkami w pierwszej serii. Jak dla mnie sprawiedliwy uczciwy konkurs Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 I cyk za rok Robercik znow drugi Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 4 minuty temu, Mejm napisał: I cyk za rok Robercik znow drugi Eeeee jeszcze Olimpiada po drodze. Ale będzie podium xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi