Opublikowano 25 stycznia 20205 l Żyła chyba specjalnie zeby Wolny nie zrobil magika po konkursie , solidarnie z jakubem
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Mysle ze to jest ten moment kiedy Malysz powinien wrocic na skocznie jako skoczek.
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Wolny i tak sloczył więcej niż myślałem, bo optymalna jego odległość to jakieś 112m. Za to Żyła co odje.bal
Opublikowano 25 stycznia 20205 l 3 minuty temu, D.B. Cooper napisał: Wolny i tak sloczył więcej niż myślałem, bo optymalna jego odległość to jakieś 112m. Za to Żyła co odje.bal Zeby w drugiej serii nie usrednil tej dlugosci dwoch skokow do swojego optimum 112
Opublikowano 25 stycznia 20205 l 2 minuty temu, Tokar napisał: Babiarz jak zwykle w formie. Trofimov czy Koudelka jeden chuj Słuchać Babiarza to jak czytać Gruszczyka. Eurosportu nie masz? Edytowane 25 stycznia 20205 l przez Czezare
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Kiedy szczęścia smak poczujesz skacz i klaszcz!<trąb,trąb>Ja (pipi)e.....
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Ta muzyka w trakcie skoków to musi tak napierdalać? To jest już koniec, możemy iść
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Dobra jednak patrzac po forfangu i krafcie skok kubackiego to byl skok boga
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Już pompowanie balonika, że podium w zasiegu xd zaraz ich Wolny uspokoi Edytowane 25 stycznia 20205 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Beskitu xd Wolny skok sezonu ale na tvp mowia ze spoznil skok i ze jak nie spozni w drugiej to poleci jeszcze dalej. Czekam na brutalne zderzenie z rzeczywistoscia