Opublikowano 28 grudnia 20204 l Pozytywny wynik w sztabie reprezentacji niemiec. I co? Nie ma probelme, szwabskie ścierwa mogą wystąpić.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Czechów wykluczyli też z TCS, a szwaby? Gówno nam zrobicie, hail hitla.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Szwabskie gnidy chyba ich dupa piecze, bo ostatnio wygrał dla nich Sven Hanawald w sezonie 2001/2002. Podobno nasi o tym, że są w kwarantannie dowiedzieli się z Twittera.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l No i cały internet leje gnój na tych hitlerów, nie tylko Polacy lol. Najlepiej to by mogli zrezygnować z udziałów, wtedy te szwaby by zobaczyli jak oglądalność spadła i sponsorzy wkurwieni, bo coś nie tak z tych przypływem hajsu. A że Polska kadra jest główną drużyną, to tym prędzej by ich dupa zabolała, że nikt takich oszustów tolerować nie będzie.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Apoloniusz Tajner: "Jeśli Klimek będzie miał wynik negatywny, to zgłosimy wniosek o dopuszczenie reszty kadry do wtorkowego konkursu bez kwalifikacji. Sytuacja jest nadzwyczajna, więc trzeba szukać różnych rozwiązań.]] Jakie cyrki Edytowane 28 grudnia 20204 l przez Ma_niek
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Musiałem sprawdzić kto jest teraz dyrektorem pucharu świata po Hoferze, jakiś włoch Sandro Pertile, nie wiem, co on za jaja odwala, no ale cyrk jak cyrk.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Klimek już zdrowy xD https://www.skijumping.pl/wiadomosci/28992/klemens-muranka-z-negatywnym-wynikiem-testu-kwalifikacje-zostana-powtorzone/
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Ale, czekajcie, czekajcie, bo jeszcze te szwabskie kurwiszcza dalej kombinują XD
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Ja pier.dole co za nazi scierwa xd Klimek kur.wa teraz na swieczniku niczym prezes amber gold. Ciekawe czy swieca mu lampa prosto w oczy zeby sie przyznal ze ma covid Jesli naszych jutro nie dopuszcza to teamgranerud pelna parą
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Ciekawe jak to sie zakonczy. Mam nadzieje ze bojówkarze fanclubu klimka muranki juz tam jada do oberstdorfu robic dymy
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Lepiej żeby się ogarnęli, bo inaczej JPII wywiezie ich barką na środek jeziora.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Hitlerowscy będą teraz tak kombinowali, żeby twarzy nie stracili, a i tak już są pomiatani jak gówno w polu XDD
Opublikowano 28 grudnia 20204 l No jak kolejny test potwierdzi ze jednak Muranka tego covida nie mial to dno totalne. Ostatnie zawody to podium polakow. Nie jestesmy kur,wa jakas reprezentacja turcji w skokach zeby takie sytuacje mialy miejsce.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Jak nas nie dopuszczą to pierdolę taki turniej i nie oglądam. Szczyt żenady.
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Ja pierdole wejść w nowy rok bez turnieju noworocznego? Chyba ich pojebało. To będzie prognostyk, że 2021 będzie gorszy od 2020
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Dobra koniec tego kabaretu. Skaczemy. No to teraz niech chłopaki odpłacą się DOMINACJĄ!
Opublikowano 29 grudnia 20204 l No to teraz żeby tylko wstydu nie przynieśli, bo do kręcenia afery to pierwsi