Opublikowano 1 stycznia 20214 l 22 pkt przewagi nad drugim Ale bombe je.bnal. Ojesu jakby tak granerud zje,bal i trzech polakow na podium
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Beskitu jak sie zle nie zyczy innym tak to by byl przepiekny obrazek naszego tria ktore dalo nam tyle radosci na przestrzeni dekady
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Ale mam na mysli aktualna klasyfikacje. Mogliby pokazac jak to wyglada dokladnie punktowo
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Ja nadal nie mogę uwierzyć, że Dawid ten skok telemarkiem wylądował. Deklasacja.
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Co to kur.wa za nagrode mu dali xd Kubacki dostal model Klemensa Muranki
Opublikowano 2 stycznia 20214 l Husaria grubo w kwalifikacjach Kubacki 3 Stoch 5 Żyła 8 Stekala 13 Granerud wygrywa. Ciezko bedzie z nim wygrac tcs. Ale bedzie napewno ciekawie bo top 6 zamyka sie w 7 punktach
Opublikowano 2 stycznia 20214 l Plan taktyczny był taki, że Kot miał jutro zrobić KO Granulatowi, ale źle wycelował i będzie musiał rozjebać Biślera.