Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 395,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Dobrze Stoch, teraz niech granelud zjebie

Kurwa ten granelud to ma swoje zawody

Opublikowano

No w tej serii juz jednak nie ma co dyskutowac z granulatem :reggie:

No ale 3 polakow w top 6. Dobre zawody

Opublikowano

Ten bor pavlovcić mnie martwi w kontekście zbliżających się MŚ i konkursu drużynowego. Niby na papierze nadal lepiej wyglądamy od Słoweńców, ale po co mają nas stresować. 

Opublikowano

Skoki sa jednak nieprzewidywalne. Szczerze to bylem przekonany po tcs ze krysztalowa kula nie jest rozstrzygnieta. Wydawalo sie ze Stoch ma automatyzm a Granerud posypal sie kompletnie. Okazuje sie jednak ze Stoch jest na etapie zajmowanie jednego weekendu 23 miejsca a nastepnego 2. Granerud za to wyraznie przed peletonem. Jak nielubie takiego gadania jak jeszcze prawie polowa sezonu przed nami "Oho to puchar swiata zaklepany" tak nie oszukujmy sie na 99% karty zostaly rozdane jesli chodzi o 1 miejsce.  

Ale tez nie jest tak ze nie ma o co walczyc. Jak to ze Stoch lyknie Biśle jestem pewien tak walczmy o bialo czerwone podium. Dwoch polakow na podium w generalce? Jakby nie bylo wydarzenie i historyczna chwila. I chcialbym zeby byl to Kubacki tym drugim. Bo stracenie o pare punktow podium w ostatnim konkursie gdzie przerwano poprzedni sezon bylo badzmy szczerzy :yao: 

Takze do it. I na tym sie skupmy. No i oczywiscie mś.

Opublikowano

Powiedzcie dlaczego te curwy sędziowie skoki granegluta i biśli ocenili tak wysoko w stosunku do skoku Kamila?

Opublikowano

Przeciez tam sedziuje baba z wloch.  

Ja nie wiem skad oni ich biora

Pewnie jest jeszcze murzyn z niemiec i homoseksualista z austrii

Opublikowano

Ładnie lataja. Duza szansa ze Granerud dzis nie wygra bo sie wyjebie na 160 metrze

Opublikowano

No trzeba było jeszcze bardziej ten rozbieg skrócić :[

Opublikowano

Krystyna Pawłowicz będzie mistrzem świata. Wspomnicie moje słowa.