Opublikowano 28 listopada 20213 l Szansa na to się zwiększyła – Joju nie wystartuje. Pozytywny test na koronawirusa.
Opublikowano 28 listopada 20213 l Niezly ten covid jak sie chorujac na niego lata na 143 metr. U nas muranka tez chorowal? No to czekamy na ogień
Opublikowano 28 listopada 20213 l Granerud znowu poza konkursem a z tym rjoju to sa kurwa jaja. Chlop musi tam siedziec teraz 10 dni na kwarantannie
Opublikowano 28 listopada 20213 l Jak ja tego Kubackiego nienawidzę Ale Żyła Edytowane 28 listopada 20213 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 28 listopada 20213 l Kubacki chyba podtruwa wszystkich tym swoim makaronem z papryką, bo innego wytłumaczenia tej chujni nie widzę.
Opublikowano 28 listopada 20213 l Spokojnie za tydzień Wisła, te konkursy pokaże potężne TVP i wszystko wróci do normy
Opublikowano 28 listopada 20213 l Alez za tydzien beda emocje w druzynowce w walce o druga serie z Rosją
Opublikowano 28 listopada 20213 l Co te Polaki odpyerdalają w tym sezonie to ja nawet nie Spoiler ...no chyba że to zasłona dymna, która ma zakryć szykowanie mistrzowskiej formy na Igrzyska Olimpijskie
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Do kasacji. Youtube wprowadzil mnie w blad Edytowane 3 grudnia 20213 l przez kanabis
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Stoch najlepszy na pierwszym treningu, nie żeby to cokolwiek znaczyło.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Podobno ma wystapic kolejny nasz wielki talent, 18 letni Jan Habdas Eksperci z onetu mowia ze to talent na miare Małysza , Stocha lub nawet Murańki
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Brakuje informacji jaki ma rekord na wielkiej krokwii z najwyższej belki w kombinezonie z krokiem w kolanach i na nartach 3 razy dłuższych od niego.