Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Czy my naprawdę na igrzyska wyślemy 4 emerytów (Stoch, Żyła, Kubacki, Hula)? Wolny i Stęki okazali się jednosezonowcami, tak samo pewnie będzie z wąsaczem. Przyszłość polskich skoków zapowiada się tragicznie. Będziemy stawiani obok Czechów i Finów za dwa lata.

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 396,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

5 leci na igrzyska.

No ogladajac takie konkursy jak dzis juz wiem jak emocjonujace dla nas byly skoki sprzed Malysza

Opublikowano

@sprite piękny sportowy weekend! Dmuchaj tam tym naszym wariatom. Zazdro! 

Opublikowano

Kelnerzyna i niszczyciel przegrali z Ipcioglu :yakubu:

Hula coraz bliżej rewanżu za Pjongchang. Kot niestety jak zwykle poszukuje perfekcji w okolicach 5. dziesiątki.

Opublikowano

Na tvp1 film o marusarzu

Chlopy w 1927 na MP lataja stylem V :banderas:

To chyba po konsultacjach z tym ekspertem morawieckiego od e-sportu

Opublikowano

Kamilek może i jedzie na igrzyska, ale nie będzie reprezentował Team Poland :cool:

hdr.jpg

A tak poza tym, to Żyła ma covidka. Nie żeby to miało jakieś znaczenie. 

Opublikowano

Powinien mieć wzorem typów z nfl w kasku połączenie z braciszkiem w studio. Cennych rad nigdy za dużo. 

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, jak jutro braciszek w studio będzie tłumaczył, dlaczego Maciuś zajął przedostatnie miejsce w konkursie :obama:

Opublikowano

45 letni ahonen 3 miejsce w  mistrzostwach finlandii elo

Opublikowano

Pierwsza seria skoków jaka obejrzałem od 12 lat i doszedłem do wniosku że to fajny sport do oglądania przy jednoczesnym klikaniu w Animal Crossing pod kołderką :notbad:

Opublikowano

Złóż aplikację do forumowego jury, zostanie rozpatrzona w ciągu 3 dni roboczych.

Opublikowano

To nienajlepszy moment chyba na wznowienie ogladan8a skokow po 12 latach. Ale mam nadzieje ze maciuch wie kto to Dawid Stoch , Piotr Kubacki i Kamil Żyła

Opublikowano

Ależ Dolezal ma teraz piękną podkładkę. Tak zajebiście wycelował formę na IO, ale modele matematyczne nie uwzględniły losowych kontuzji i covidów

1858267a768524dPowinnowyjscinaczej.jpg

2019-11-22_157437008610.jpg

Opublikowano

Andrzej "108m" Stękała :)

Opublikowano

Andrzejek? Poproszę rachunek, będę płacił kartą.