Opublikowano 16 stycznia 20223 l Czy my naprawdę na igrzyska wyślemy 4 emerytów (Stoch, Żyła, Kubacki, Hula)? Wolny i Stęki okazali się jednosezonowcami, tak samo pewnie będzie z wąsaczem. Przyszłość polskich skoków zapowiada się tragicznie. Będziemy stawiani obok Czechów i Finów za dwa lata.
Opublikowano 16 stycznia 20223 l 5 leci na igrzyska. No ogladajac takie konkursy jak dzis juz wiem jak emocjonujace dla nas byly skoki sprzed Malysza
Opublikowano 16 stycznia 20223 l @sprite piękny sportowy weekend! Dmuchaj tam tym naszym wariatom. Zazdro!
Opublikowano 16 stycznia 20223 l Kelnerzyna i niszczyciel przegrali z Ipcioglu Hula coraz bliżej rewanżu za Pjongchang. Kot niestety jak zwykle poszukuje perfekcji w okolicach 5. dziesiątki.
Opublikowano 16 stycznia 20223 l Na tvp1 film o marusarzu Chlopy w 1927 na MP lataja stylem V To chyba po konsultacjach z tym ekspertem morawieckiego od e-sportu
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Kamilek może i jedzie na igrzyska, ale nie będzie reprezentował Team Poland A tak poza tym, to Żyła ma covidka. Nie żeby to miało jakieś znaczenie.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ps-w-skokach-ogladalnosc-tvp-tvn-eurosport-opinie uff, Polacy maja jednak rozum
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Jutro wielki powrót Kota do PŚ. W dzisiejszych kwalifikacjach zajął 46 miejsce.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Powinien mieć wzorem typów z nfl w kasku połączenie z braciszkiem w studio. Cennych rad nigdy za dużo.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Już się nie mogę doczekać, jak jutro braciszek w studio będzie tłumaczył, dlaczego Maciuś zajął przedostatnie miejsce w konkursie
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Srovidy, kontuzje, brak formy - to się musi skończyć złotem w drużynie na IO! XD
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Pierwsza seria skoków jaka obejrzałem od 12 lat i doszedłem do wniosku że to fajny sport do oglądania przy jednoczesnym klikaniu w Animal Crossing pod kołderką
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Złóż aplikację do forumowego jury, zostanie rozpatrzona w ciągu 3 dni roboczych.
Opublikowano 23 stycznia 20223 l To nienajlepszy moment chyba na wznowienie ogladan8a skokow po 12 latach. Ale mam nadzieje ze maciuch wie kto to Dawid Stoch , Piotr Kubacki i Kamil Żyła
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Ależ Dolezal ma teraz piękną podkładkę. Tak zajebiście wycelował formę na IO, ale modele matematyczne nie uwzględniły losowych kontuzji i covidów