kanabis 22 469 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Takie wlasnie powinnismy skoki ogladac w willingen jak Krafta i Ryoyu. A nie kurwa patole 125m Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 O co chodzi w tej aferze butowej naszej kadry? Mają rakiety w sobie, że tak się ich boją Niemcy? Nasi też zachowują się tak jakby one miały zapewnić im wszystkie możliwe medale do zdobycia. https://sport.tvp.pl/58282936/skoki-igrzyska-rozpoczete-policzkiem-2-lutego-nastapil-poczatek-konca-komentarz?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1643883548 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Mają jakieś wkładki piankowe pod piętą, co niby ma dawać przewagę na progu. Nasi rzekomo testowali to od roku, ale zostawic chcieli na igrzyska xDD Także wieszczę sukces. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Stoch póki co rozpierdala na treningach Ale by było... Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 25 minut temu, D.B. Cooper napisał: Stoch póki co rozpierdala na treningach Ale by było... I teraz muszę szukać na necie... Napisałbyś coś więcej Konkurs w niedzielę? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 W niedzielę o 12. Jutro kwalifikacje chyba o 7 Stoch w treningu był drugi, ale oddał najdłuższy skok. W następnym był pierwszy, ale trochę loteryjnie było bo drugi jakiś rusek, a 3 mackenzi boyd clowes z Kanady xd Ale wygrał? Wygrał 1 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Czytałem. Konkurs na normalnej skoczni. Myślę, że Stoch tu wygrywa doświadczeniem. W PŚ takich małych skoczni już nie ma i mam wrażenie, że na 100 m liczy się bardziej technika niż refleks, bo najazd jest wolniejszy. Przyszła nadzieja, że medal będzie. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Wiem ze troche nie na temat ale tematu igrzysk nawet nikomu sie nie chcialo zakladac bo dobrze wiemy ze procz skokow nikogo nie obchodza. Mamy swietna zawodniczke Natalie Maliszewska w shorttracku. Czaicie akcje ze jestescie wicemistrzynia swiata, mistrzynia europy, aktualna wicemistrzynia europy, wygraliscie puchar swiata w generalce a w tym sezonie byliscie 3 , brakuje wam tylko medalu igrzysk i nie wystartujecie bo macie pozytywny wynik bezobjawowego koronaswirusa? Troche przejebanko Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 W kwalifikacjach Stoch 83m Za to Pjoter 102,5 3 miejsce Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Stoch naprawdę intensywnie i usilnie pracuje na utratę przywilejów związanych z posiadania polskiego obywatelstwa Jak tak będzie w konkursie to ja yebię Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Właśnie baby "skaczą". Jakaś dziwna ta skocznia. Zaraz po wyjściu z progu wygląda jakby już szorowały tyłami nart po buli, ale lecą jeszcze dalej. Do tego kamera jakoś dziwacznie ustawiona. Te pojawiające się w rogu ekranu w trakcie lotu statystyki to nie wiem dla kogo xD Cały czas tam wieje, więc powtórka z pyongchangu niewykluczona tzw. efekt Matei/Wasiljewa/Huli i ogólnie spory random. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Pod nieobecność Maliszewskiej nasza reprezentantka w shorcie przegrywa nawet z murzynką Murzyni i śnieg/lód to zawsze jest zabawne połączenie. Szkoda, że w skokach ten czarny wiking się nie przebił. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 No i cyk, można powiedzieć, że występ naszych na 500 m. był naprawdę szort Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Dramat ta nasza kadra olimpijska, baa, to mało powiedziane, to jest tragedia, mamy w ogóle na jakikolwiek medal w jakiejś dziedzinie? Cytuj
SebaSan1981 3 588 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Chyba nie ma większych szans na medale. A może mamy swoją reprę w tych czajnikach i szczotkach na lodzie, tzw Curlingu? To się akurat fajnie ogląda Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Gdzieś widziałem reportaż kiedyś, że w Polsce miał kto grać w curling, ale za słabe dofinansowanie i nie ma za bardzo gdzie trenować. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Ale wiecie ze my zawsze bylismy lamusami jesli chodzi o zime? Taka ciekawostka. Odejmujac Małysza, Stocha i Kowalczyk w ciagu 94 lat igrzysk Polska zdobyla uwaga uwaga niesamowita ilosc medali w liczbie 9 W tym jeden zloty mitycznego juz farta Fortuny. Wymienione trio to dorzutka 12 medali w tym 5 zlotych (3 Kamila i 2 Justyny) Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 To niezłe te zimowe igrzyska my mieliśmy, zważywszy na to, że mamy zajebiste warunki na ćwiczenie naszych sportowców na południu bolzgi. Ja pierdolę, co tam nie zadziałało, to już chuj wie. Potencjał na ćwiczenie sportowców zimowych to mamy, co kurła, mało mamy zimowych warunków do ćwiczenia? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 12 godzin temu, kanabis napisał: Ale wiecie ze my zawsze bylismy lamusami jesli chodzi o zime? Taka ciekawostka. Odejmujac Małysza, Stocha i Kowalczyk w ciagu 94 lat igrzysk Polska zdobyla uwaga uwaga niesamowita ilosc medali w liczbie 9 W tym jeden zloty mitycznego juz farta Fortuny. Wymienione trio to dorzutka 12 medali w tym 5 zlotych (3 Kamila i 2 Justyny) No niestety nigdy zimową potęgą nie byliśmy, bo zimowy sport oprócz warunków geograficznych IMO wymaga też nakładów finansowych by zbudować infrastrukturę. Tafla lodowiska to nie problem, ale tor bobslejowy czy porządna trasa zjazdowa czy inna narciarska to już większy problem. Nawet skocznia narciarska to konkretna budowla. Przecież przez lata to tylko Zakopane działało jako tako. Gdyby nie Małysz to pewnie dalej tkwilibyśmy w zimowym limbo. Chyba żadnych innych imprez pucharu świata w pozostałych dyscyplinach nie organizujemy - biegi narciarskie, slalom gigant, biathlon, bobsleje/sanki... Nic. Nie jestem pewien, ale łyżwy też nas omijają, a nie piszę o figurowych, ale o short tracku czy panczenach. Poza tym, nie liczyłem, ale jestem przekonany, że zimą na olimpiadzie jest dużo mniej dyscyplin niż latem. Poza hokejem nie ma drużynowek, a pewnie sama lekkoatletyka ma podobną ilość dyscyplin jak cała zimówka, a w LA jesteśmy całkiem nieźli i tu trzaskamy latem krążki. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Jest Arena Lodowa w Tomaszowie Mazowieckim. Otwarta w 2017 r. Arena Lodowa to unikatowy w skali europejskiej i jedyny w Polsce kryty obiekt do uprawiania 5 dyscyplin zimowych: łyżwiarstwa szybkiego, łyżwiarstwa figurowego, short tracku, curlingu i hokeja na lodzie. Poza nimi obiekt dysponuje: torem wrotkarskim, boiskiem do piłki nożnej, boiskami do uprawiania siatkówki, koszykówki, piłki ręcznej, kortami do tenisa ziemnego, badmintona, kręgielnią, bieżnią, siłownią, sauną oraz komorą hiperbaryczną. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Strasznie czerstwy ten komentarz na tvp1... Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Żyła trzeci w kwalifikacjach i dzisiejszym treningu. Stoch jednak oszukiwał na poprzednich treningach Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 6 lutego 2022 Opublikowano 6 lutego 2022 Poszaleli z belką i randomy skaczą pod HS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi