Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 396,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Jak tam panie Hombaher , butow pozyczyc? :nosacz3:

Opublikowano

Jest szansa powalczyć o srebro, joju chyba poza zasięgiem. :nosacz2:

Opublikowano

Oby się udało, ale wydaje mi się, że u Kamila jeszcze nie ta forma, żeby dwa bardzo dobre skoki oddać. 

Opublikowano

1. Kobayashi

2.Stoch

3.Kubacki

Teraz, Pix napisał:

Oby się udało, ale wydaje mi się, że u Kamila jeszcze nie ta forma, żeby dwa bardzo dobre skoki oddać. 

Ale on nie ma za bardzo z kim tam przegrac medalu bo procz Kobayashiego calej pierwszej 10 nie stac na dwa rowne dobre skoki.

Opublikowano

Nie no jajca se robie. Zloto dla Ryoyu , medal dla Stocha a reszta to moze sie wydarzyc wszystko

Opublikowano
21 minut temu, kanabis napisał:

1. Kobayashi

2.Stoch

3.Kubacki

Ale on nie ma za bardzo z kim tam przegrac medalu bo procz Kobayashiego calej pierwszej 10 nie stac na dwa rowne dobre skoki.

No nie wiem, Klimow, Fettner i Sadrejew nie oddali jeszcze złych skoków na tej skoczni, a są blisko Stocha, który raczej skacze nierówno u chinoli. 

Opublikowano
27 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Nie no Kubacki 3 to akurat jakiś nie śmieszny żart:reggie:

Jeszcze bedziesz przepraszal

Opublikowano
39 minut temu, kanabis napisał:

1. Kobayashi

2.Stoch

3.Kubacki

Zwracam honor :obama:

Opublikowano

Tylko nie 4 miejsce polaka. Prosze