Opublikowano 7 lutego 20223 l Kanada z medalem Tylu DSQ to chyba łącznie przez cały sezon nie było. Wystarczyło wysłać jedną pełnosprawną skoczkinię. Kruczek, dziękujemy
Opublikowano 7 lutego 20223 l 51 minut temu, Tokar napisał: Kanada z medalem Tylu DSQ to chyba łącznie przez cały sezon nie było. Wystarczyło wysłać jedną pełnosprawną skoczkinię. Kruczek, dziękujemy Dokłądnie. Kinga Niedorajda i ta druga to chyba za szybko przyjechały do Pekinu. Igrzyska paraolimpijskie zaczynają się dopiero 4-go marca...
Opublikowano 8 lutego 20223 l Jako, że nie ma tematu olimpijskiego wrzucam tutaj, prawie skoki narciarskie, ale widok jest epicki xD Nie, to nie fejk.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Kek. A tak w ogóle to dlaczego trybuny są puste na zawodach? Obostrzenia covidowe, czy małe zainteresowanie kibiców?
Opublikowano 8 lutego 20223 l Przeciez chinczyki z tego po olimpiadzie nie beda korzystac. Sie przerobi na jakis element elektrowni
Opublikowano 8 lutego 20223 l U nas na Śląsku na hałdach by zrobili. Z Zakopca niedaleko, to kiedy ta Olimpiada u nas? Silesia Games 2030?
Opublikowano 10 lutego 20223 l Czaicie ze nie mozecie wystepowac pod flaga wlasnego kraju poniewaz federacja zostala zdyskwalifikowana za system dopingowy ale mimo to jedziecie na igrzyska i stosujecie niedozwolone srodki? https://sport.dziennik.pl/igrzyska-olimpijskie/artykuly/8353392,rosja-igrzyska-olimpijskie-medal-doping.html
Opublikowano 11 lutego 20223 l Hola hola, czyzby nikogo na tym forum nie obchodzilo lyzwiarstwo figurowe?
Opublikowano 11 lutego 20223 l No dobra inba. Tylko to trochę dziwne, że w połowie lutego wyskakują z wynikami badań antydopingowych z grudnia. Myślałem, że negatywne wyniki to mus dla wszystkich mających brać udział w igrzyskach. Maliszewska A skoczkowie przyczajeni pełną kurwę zostawiają na jutro
Opublikowano 11 lutego 20223 l Ale w druzynowce to chyba moze byc kurwa kazde rozwiazanie. Tak naprawde nikt nie ma pewnej, stabilnej druzyny. Ale to dobrze, osobiscie sie nie moge doczekac
Opublikowano 12 lutego 20223 l Śniło mi się dziś, że 3 Polaków było na podium. Co prawda, był to Stoch, Żyła i Lewandowski, bo moje sny są właśnie tak pojebane, ale liczę, że to dobrze wróży.
Opublikowano 12 lutego 20223 l No panowie, orły z kolejnym medalem? Dzisiaj będzie chyba o wiele trudniej coś wywalczyć, niż na normalnej skoczni, ale w skokach wszystko możliwe.
Opublikowano 12 lutego 20223 l Ruskie tu ładnie latają. W drużynówce będę kibicować sympatycznym Rosjaninom.
Opublikowano 12 lutego 20223 l Ruskie mają jakiś kwantowy obniżacz wagi w dupie. tak czy inaczej znając tę nację na pewno oszukują.
Opublikowano 12 lutego 20223 l Nie wiem co będzie dziś, nie chcę mówić na głos, ale drużynówka może dostarczyć nam emocji