Opublikowano 11 marca 20223 l 16 minut temu, D.B. Cooper napisał: Doleżal ma kontrakt na przyszły sezon? Nawet gdyby miał to i tak go wyebią...
Opublikowano 13 marca 20223 l Jak to było? Stoch właśnie się zesrał metr przed kiblem. Można już przestać oglądać dalszą rywalizację.
Opublikowano 13 marca 20223 l Dlaczego? Fajne zawody, a że nasi nie domagają to trudno. Ploty chodzą, że są rozmowy z Pointnerem
Opublikowano 13 marca 20223 l Pora na podsumowanie sezonu. Oprócz małego światełka w tunelu w postaci brązu Kubackiego na olimpiadzie ten sezon w wykonaniu naszych to jedna wielka chujnia. Pepika wyrzucą. Kto następny? W sumie mi to rybka. Słoweńcy dzięki swojej wunderwaffe w postaci nart (całe szczęście w przyszłym sezonie będą zakazane) robili co chcieli. Ja już dziękuję za uwagę. Następny mój wpis w tym temacie najwcześniej w listopadzie.
Opublikowano 20 marca 20223 l Mozna odkopac bo Pioter ma realne szanse na podium za loty. Tylko musi ostro walic frugo przez tydzien. W wywiadzie oczywiscie ten jego kubeczek z pol metrowym wężykiem z ktorego siorbie, jebany czubek xd
Opublikowano 25 marca 20223 l Albo Tonio Tajnera. Albo niech bedzie ten madrala Kot ze studia. Ten to dopiero fachowiec
Opublikowano 25 marca 20223 l A to prawda. Taki skoczkowy odpowiednik Janka Tomaszewskiego Tylko Tomaszewski byl chociaz dobrym pilkarzem a Kot
Opublikowano 25 marca 20223 l Za Doleżala ewidentnie nie wychodziło, a to był najgorszy sezon od lat. Na szczęście Polacy mają momenty, więc może już nie ten mental, co kiedyś i przydałby się dobry trener wraz z dobrym psychologiem.
Opublikowano 26 marca 20223 l W sumie dzisiaj mozemy powalczyc o podium. Slowenia i Austria raczej poza zasiegiem ale reszta jak najbardziej.
Opublikowano 26 marca 20223 l https://sport.tvp.pl/59276729/skoki-nie-tego-szkoleniowca-zwolniono-ale-wotum-nieufnosci-dostal-adam-malysz typowo polski grajdołek, zdaje się, że to końcówka potęgi naszych skoczków
Opublikowano 27 marca 20223 l Pioter jaki lotnik Szkoda ze musial zyebac w piatek bo mogloby byc pudlo w lotach
Opublikowano 27 marca 20223 l No esencja piekna tego sportu dzisiaj <3 Kto wie moze rekordzik dzisiaj dlugosci lotu jak troszke komus powieje lepiej z top 10
Opublikowano 27 marca 20223 l Nie wiem po chuj zmniejszyli rozbieg po Cene. Chyba juz tak dla zasady , za dlugo dzis nie zmieniali.
Opublikowano 27 marca 20223 l No jak to mawiaja wujaszkowie na wigilii, zebysmy za rok doczekali panowie
Opublikowano 27 marca 20223 l No i szambo wybiło. Małysz się zawinął wcześniej, Stoch wkurwiony myśli nad końcem kariery, chłopaki bronią trenera, a Żyła powiedział wprost, że nie stać nas na kogoś lepszego z zagranicy.
Opublikowano 27 marca 20223 l PZN to od lat patologia. Przecież już dawno pisaliśmy, że będziemy drugą Finlandią. Warto przypomnieć, ilu młodych chłopaków z kadry B zrezygnowało, bo musieli do treningów dokładać. Yebać PZN.