Opublikowano 24 lipca 20222 l Nasze chłopaki niszczą w letnim GP. Zima będzie nasza teraz to już bez kitu
Opublikowano 24 lipca 20222 l Utrzymali cale podium jak po pierwszej?Bo igielit jest tak prestizowy ze wolalem do kota na dzialke pojechac
Opublikowano 24 lipca 20222 l Utrzymali. Też nie oglądałem, na necie mi przeleciało. Można ponownie chować się do dziupli
Opublikowano 4 listopada 20222 l Dziś kwalifikacje. Nowy trener, nowy prezes, starzy mistrzowie. Ciekaw jestem.
Opublikowano 4 listopada 20222 l Kubacki 1 Żyła 3 Jezu ale to sie gowniano ogladalo, jak letnie grand prix. No mimo ze jestem ekspertem dwie dekady nie pamietam zeby skakano na igielicie na inauguracje Skoro mamy te dziury ozonowe i ocieplenie klimatu to moze jednak lepiej inauguracje robic na polnocy europy.
Opublikowano 4 listopada 20222 l Bez kitu. Narazie nie oglądam, czekam aż śnieg spadnie. Jutro Kubacki i tak pewnie się obsra
Opublikowano 5 listopada 20222 l Dobrze mu szlo zawsze w letnim grand prix wiec moze w takim konkursie HYBRYDOWYM cos ugra
Opublikowano 5 listopada 20222 l Wlasnie slyszalem w radiu ze po konkursach w wisle ze wzgledu na mundial kolejne zawody pś za 3 tyg xd Niesamowita inauguracja Moze są jakies powolania z kadry skoczkow, Czesiu lubi zaskoczyc
Opublikowano 5 listopada 20222 l Witam szanowne grono. Zapowiada się wietrzny i trudny do rozegrania konkurs.
Opublikowano 5 listopada 20222 l Co z tego, że Dawid super skoczył, jak radość z jego skoku zepsuła rozradowana przebrzydła morda Dudy
Opublikowano 5 listopada 20222 l Joju i granefjut chyba dalej mocni. Dobrze, że niemiec gejger spadł z rowerka
Opublikowano 6 listopada 20222 l No calkiem dobrze to wyglada. Szacun dla naszych trzech muszkieterow ze dalej im sie chce i dalej im to wychodzi Kwalifikacje 1.Kubacki 5.Stoch 6.Żyła Edit : Stoch zdyskwalifikowany Czyli Pioter 5
Opublikowano 6 listopada 20222 l Ale w konkursie wystąpi? Bo chyba był w top 15, więc nie musiał się kwalifikować.