Opublikowano 6 listopada 20222 l No i dobrze, że Stocha wyjebali. To już nie pierwszy raz kiedy został przyłapany na próbie oszustwa. Maciej Kot? To on jeszcze nie dał sobie spokoju?
Opublikowano 6 listopada 20222 l Jest mocny Zobaczymy czy przez 3 tygodnie nie zapomni jak się skacze. No i ciekawe jak zareaguje na śnieg.
Opublikowano 6 listopada 20222 l Moze za trzy tygodnie jakies zawody w barcelonie u Lewego? Maja tam jakas skocznie? Bo jak spadnie snieg to moze byc roznie z Dawidem
Opublikowano 6 listopada 20222 l Trochę dziś się bałem o Dawida, bo konkurencja przycisnęła w drugiej serii, ale pięknie zaorał.
Opublikowano 25 listopada 20222 l Obczajcie to Kwali 7:30, konkurs 9:00, wschód słońca 9:30. Po ciemku będą skakać
Opublikowano 26 listopada 20222 l Jest podium, ale zielony filtr w goglach Dawidka nie do końca się sprawdził.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Myslalem ze oni gadali ze w grudniu znowu puchar rusza. Nawet nie wiedzialem ze skacza Jak cos tak bylo nie zmyslam Cieszmy sie poki mozemy bo jak chuj bedzie finlandia po odejsciu trojcy swietej Z tego wolnego i stękacza nic nie bedzie. Moze syndrom kota jest zarazliwy, powinni chodzic w maseczkach przy maćku
Opublikowano 26 listopada 20222 l Wiem, że to dopiero początek, ale strasznie bym chciał, żeby Dawid podniósł kryształową kulę. Mam nadzieję, że to będzie jego sezon.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Tych dałnów z fisu to chyba już całkiem pojebało. Dobrze wiedzieć, że jakiś konkurs był. Szkoda, że nie w środę o 5 rano.
Opublikowano 10 grudnia 20222 l W mikście nawet za Włochami Może pora rozważyć przebranie za baby Wąska i Zniszczoła.
Opublikowano 11 grudnia 20222 l Kubacki jak zmiazdzyl reszte lamusow po pierwszej polowie 12,6pkt przewagi
Opublikowano 11 grudnia 20222 l To zbliżenie na jego twarz jak wyszedł z ciała Oj będzie kontrola antydopingowa
Opublikowano 11 grudnia 20222 l No dobre to bylo xd Ale sprzedanie duszy za takie skakanie to uczciwa cena