Opublikowano 15 grudnia 20222 l Kolejny dla FISu. Sobotni konkurs o 16 równolegle z meczem o 3. miejsce Ale już w niedzielę zmiękła faja i 12:30. No zjeby.
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Sie obejrzy w sobote tylko najlepsza dziesiatke Gdyby skoki byly w tvp to zrobiliby transmisje łączoną Znowu wina tuska i tvn
Opublikowano 17 grudnia 20222 l No dobre, dobre. Czyli co trener kluczem do sukcesu? A każdy w tym ja miał bekę z małolata.
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Chlopaki są niesamowici. Podziwiam te nasze trio ze tyle lat dzieki nim dalej mozemy ogladac skoki. Juz pare razy czlowiek myslal ze to sie konczy a tutaj znowu jakies wybuchy mega formy. No daje lejka Tylko co z wolnym ktory pokazywal ze ma potencjal? Co ze Stękaczem? Nie rozumiem. Nie łapie tez syndromu Kota. Jak mozna skakac juz regularnie w czolowce i nigdy potem do tego sie nie zblizyc. Chyba ze to wszystko leb bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze tu chodzi o przygotowanie fizyczne
Opublikowano 17 grudnia 20222 l No mundial sie skonczy, polaki w formie to na tcs trzeba byc na stanowisku. Kogo nie bedzie ten strzela z granatnika na komendzie!
Opublikowano 17 grudnia 20222 l 34 minuty temu, kanabis napisał: Nie łapie tez syndromu Kota. Jak mozna skakac juz regularnie w czolowce i nigdy potem do tego sie nie zblizyc. Chyba ze to wszystko leb bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze tu chodzi o przygotowanie fizyczne Po prostu on już ma wyjebane, zdobył, co miał zdobyć wszystko i więcej od Małysza, tylko tyle i aż tyle. Zdobył złote medale olimpijskie? Zdobył. Małysz już nie.
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Nie, Kot nie zdobyl medali olimpijskich.Nie osiagnal tez wiecej od Malysza. Pozdro z fartem mordo
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Kurwa, sorry, pojebało mi się ze Stochem. Nie wiem czemu, ale pomyślałem o Kocie, a tu to Stoch był. Masz rację, to nie Kot, to miał być Stoch, ubzdurało mi się coś w głowie i tyle. Z resztą tyle tych skoczków mamy to tak jest. Co do Kota, jakoś nigdy on nie był taki z powołania do skoków i zawsze miał średnie te skoki. To już bardziej myślałem, że Stefan Hula mógłby tam hulnąć po Stochu.
Opublikowano 17 grudnia 20222 l 4 godziny temu, Faka napisał: ubzdurało mi się coś w głowie to już od dawna wiemy
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Tematy Ci się pomyliły, wypierdalaj. W porównaniu do Ciebie to ja potrafię się przyznać, a ty żeś jebana dziwka bez honoru, którą bez trudu bym wypierdolił do rowu bez zażenowania. Szmato.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Wąsek na pewno tak dzisiaj powiedział do kontrolera zamków błyskawicznych.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Kamil Stoch mistrzem Polski. Otarł się o rekord skoczni w pierwszym skoku, ale był rozbieg i warunki, więc bym się nie napalał. Tymczasem potężny Stefan Hula mistrz olimpijski po pierwszej serii z Pjongczangu wraca do kadry na TCS