Opublikowano 15 stycznia 20232 l Granulat 15,8 pkt straty . Mmmm pysznie. Pioter musial umrzec za to ale na wojnie musza byc ofiary
Opublikowano 15 stycznia 20232 l Za każdym razem te jebane manieczki w tle. Na żadnej innej skoczni takiej obory nie robią
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Kubacki miał zwycięstwo w garści, ale potężny Rjoju zbyt silny na własnym podwórku. Dobrze, że oczko wyżej jak Granerud. Stoch 4.
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Dobrze licze ze narazie w plecy z punktami do granulata w sapporo? Tym bardziej szkoda pierwszego konkursu. Zobaczymy jutro
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Kto po pierwszej serii myślał, że mamy NASTĘPCE? Ja już taki naiwny nie jestem
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Nie ogladalem ale teraz sprawdzilem. O chuj Zniszczoł jaki downgorad w drugiej rundzie xd Ale ktorys chyba z tych nielotow w zeszlym sezonie tez mial skok zycia chyba w willingen , ktory to byl? Nie tez Zniszczoł?
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Mieliście kiedyś takie szczere nadzieję, że oprócz naszej trójki ktoś w końcu odpali na lata? U mnie był to Wolny. Dobrze wyglądał w powietrzu, radził też sobie na mamutach. Ze Stękalą takich nadzieji nie miałem.
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Ja wlasnie myslalem ze Stękała. Ale i z Wolnym wiazalem nadzieje bo pokazywal ze potrafi skakac. Nie zapominajmy o Klemensie Muranka i jego skoku na 140m w wieku 6 lat. Wielki talent, dzieciak rocznik 1994 wiec jeszcze odpali