Opublikowano 10 lutego 20232 l W dniu 6.02.2023 o 11:34, sprite napisał: Chłop ledwo punktuje w PK "Potem sie obudzilem, budzik na zbiorke przed orlen cup zadzwonil. To byl jednak piekny sen. Nie zapomne go nigdy"
Opublikowano 11 lutego 20232 l Dzisiaj USA. Granerud poczuł się na tyle pewnie, że za tydzień odpuszcza Rumunię i przygotowuje się do MŚ.
Opublikowano 11 lutego 20232 l No szkoda tylko ze juz tak ladnie bylo z warunkami to usiadl ten cały Żyła i sie spsuły
Opublikowano 11 lutego 20232 l Norweski śmieć skoszowany Jak się jebany ciskał, a już był taki wyczilowany w trybie zen
Opublikowano 12 lutego 20232 l U rumunow i tak jeden konkurs, myslalem ze dwa takze nawet jak granulat odpusci to gowno to da.
Opublikowano 25 lutego 20232 l Wywiad chyba najlepszy w historii. „NO NIE WIEM, NO NIE WIEM, NIE, NIE WIEM, CIACH”
Opublikowano 25 lutego 20232 l Pietrek coś ty odjebał Wywiad i tarzanie się w śniegu Halvorek cioto co tak słabo
Opublikowano 26 lutego 20232 l Ciekawe czy zaniesli Piotera do hotelu bo wygladal jak Goku po ładowaniu caly dzien ki w genki dama i wystrzeleniu. Ale swoja droga ciekawe czy to nie byl najlepszy skok w karierze Żyły. Ten z drugiej serii.
Opublikowano 26 lutego 20232 l Granerud mowil w wywiadach ze ten konkurs to byla parodia Czy tylko ja uwielbiam jak go za kazdym razem piecze du.pa ze nie umie w duze imprezy mimo ze dominuje w sezonie? Ile razu juz tak w ostatnich latach plakal Zupelnie po drugiej stronie Kraft ktory mowil ze zeby wszystko sie udalo musi sie wszystko zlozyc, dobre skoki, warunki i troche szczescia i ze jest mu przykro ale widocznie w jego wypadku cala skladowa wystarczyla na 4 miejsce. No ale to klasa jak Stoch nie pizda jak Halvorek u ktorego jak cos nie wyjdzie zawsze caly swiat winien. To nawet Hanawalda i Bisłi tak nie nienawidzilem jak jego.
Opublikowano 26 lutego 20232 l I tak nic nie przebije mistrzostw gdzie Stoch i Kubacki bodajże z drugiej i trzeciej dziesiątki po pierwszej serii, w drugiej zostają mistrzem i vice mistrzem świata. Tam to był cyrk.
Opublikowano 26 lutego 20232 l No wtedy trzeba przyznac beka wnusiu ale tutaj konkurs jakich wiele Granerud na hale niech wypierdala jak chce sterylnych warunkow. Kubacki w pierwszej serii mial gorsze od niego.