sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Chyba trzeba zamknąć temat Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Nie da się na to patrzeć. Ja spierdalam 1 1 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Chujowizny ciąg dalszy, ale przynajmniej w ramach rekompensaty w przerwie Żyła reklamuje banany Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Wąskowi plecak ze sprzętem zajebali jak srał 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Pewnie Stoch zajebał, żeby nie być najgorszy Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 No dobra ale obiektywnie to trzech muszkieterow swoje lata ma, osiagneli ogromne sukcesy, Stoch jest jednym z najlepszych skoczkow w historii. Kazdy z nich to mistrz swiata. Ja sie pytam zasadniczo gdzie sa nastepcy? Chuj z nastepcami. Ja sie pytam gdzie jest jakis gosc z potencjalem na regularne top 10? Byl Wolny, byl Stękala. Cos tam pokazali i znikli. Bo o jakis buloklepach typu Wąsek , Pilch wspominac nie bede. W koncu zapowiadany syndrom finlandii musial nadejsc, pisalismy o tym od juz paru sezonow tutaj łudzac sie ze big trio bedzie zaliczac podia do czterdziestki. No ale moze w koncu ten niesamowity 13 latek Klimek Muranka wkoncu wystrzeli Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Adam jak kończył to było piękne przekazanie sterów. Adam w ostatnim konkursie trzeci i trzeci w generalce, Stoch wtedy wygrał. Potem to już poszło. Teraz zapowiada się, że skoki u nas zakopiemy na długi czas. Ciekawe jak będzie z finansowaniem, jak nasi juniorzy będą okopywać czwartą dziesiątkę w kontynentalnym. Największe nadzieje pokładałem w Wolnym, nie wiem co on tak zgasł. Maciej Kot jeszcze nie dawno się odgrażał, że wraca do czołówki, ale chyba się rozmyślił. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Przekazanie sterow Malysz -> Stoch to wogole jakas pojebana akcja byla jak w jakims filmie,tak samo nie wiem czy pamietasz ale pewnego razu w Zakopanem nasz Adas sie wyjebal po lądowaniu , nie awansowal do 30 a pierwsze zwyciestwo w karierze zanotowal wtedy Stoch Czasem niesamowite scenariusze pisze zycie. Wolny fajnie latal, szczegolnie na mamutach. Ja liczy.em tez na Stekale bo to byla taka nagla eksplozja doopy i chlop przeciez nawet prawie wygral konkurs. I to kompletnie nieprzypadkowo jak jakis Biegun czy cos. Kot mozna sie smiac ale potencjal mial spory. U niego cos we lbie chyba nie zagralo. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Przestałem w poprzednim sezonie oglądać, bo szkoda nerwów, ale jak kolejny sezon słyszę Stocha w wywiadach na początku sezonu, że próbują różnych rzeczy i żadna nie działa to ja się pytam, czy ktoś tam wie co robi? Czy każdego dnia próbują nie wiem skakać przodem, tyłem, bokiem, smarować narty smalcem, a innego dnia masłem klarowanym aż coś wypali? No chyba po tylu latach powinni wiedzieć, jak przygotować się do sezonu Albo się mylę i cały ten sport jest losowy. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Z tym, że nasi się skończą, chyba można było się liczyć. Chociaż nie sądziłem, że ten upadek będzie tak bolesny. Problemem jest właśnie brak następców. Może w Wąsku jakiś tam promyk nadziei widać. Ma dopiero 24 lata. A pamiętacie Bieguna? Wygrał jeden konkurs i 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 13 minutes ago, Kosmos said: Może w Wąsku jakiś tam promyk nadziei widać. Ma dopiero 24 lata. W tym wieku to już powinien wygrywać, albo co najmniej regularnie pierwsza dziesiątka, ale u Nas będzie młody talent jak Murańka. O ile mu nie będą kraść sprzętu Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Z tym wygrywaniem w tym wieku to nie przesadzajmy, Kubacki 27 lat - pierwsze podium , 29- pierwsze zwyciestwo. No chyba ze masz na mysli kolejnego zawodnika po Malyszu i Stochu ktory wygra 39 konkursow Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 12 minutes ago, kanabis said: Z tym wygrywaniem w tym wieku to nie przesadzajmy, Kubacki 27 lat - pierwsze podium , 29- pierwsze zwyciestwo. No chyba ze masz na mysli kolejnego zawodnika po Malyszu i Stochu ktory wygra 39 konkursow Wiem wiem, bardziej mi chodzi, że w Polsce nasze młode talenty są młode w wieku 25 lat i dopiero zaczynają coś skakać, może dlatego potem spadek jest boleśniejszy, bo nagle są grubo po 30tce, a następców nie ma. Taki Kraft w wieku chyba 20 lat wygrywał w Oberstdorfie. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Stochowi to już się 2 razy wymknęło w wywiadach, że ma chyba jakiś problem z Turnbiślą. Zakładam, że nie on jeden w kadrze. Skoki to zdaje się mocno zniuansowany sport, w którym liczy się miliard mikrodetali i "zapomnieć" jak się skacze jest chyba stosunkowo łatwo. Przy czym jak wszyscy w kadrze zapominają jak jeden mąż, no to tu już zachodzi podejrzenie, że coś w przygotowaniach do sezonu nie pykło. Biśla wczoraj już wzruszał ramionami w trakcie wywiadu, także mowa ciała nie wskazuje na rychłe rozwiązanie problemu. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Jest powrót króla https://www.skijumping.pl/wiadomosci/34303/maciej-kot-wraca-do-pucharu-swiata/ Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 ile reprezentacji wystepowalo w ostatnim konkursie drużynowym? 12? XDDDD NIESAMOWITA RYWALIZACJA, PIEKNY SPORT XDDDDD Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 I Maciuś z klanu kontynentala też super skakanie, kurwo. Znowu jebany próbuje skakać bokiem, w końcu musi się udać. 2 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Ja tylko odbijam kartę. Ze złych wiadomości to Wąsek znalazł narty. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Szkopy znowu znalazły jakąś wunderwaffe. Ochlapus Paszke to był wszak nielot nad nieloty. To co...w wieku 33 lat nagle nauczył się skakać? Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Godzinę temu, Czezare napisał: Szkopy znowu znalazły jakąś wunderwaffe. Ochlapus Paszke to był wszak nielot nad nieloty. To co...w wieku 33 lat nagle nauczył się skakać? Jednak Horngaher to mourinho skokow Ale nasz budzetowy pancur mefedroniarz tez napewno wie to i owo Prawda ze wie? Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Chyba trzeba sprawdzić kto trenuje Szwajcarów. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Dobry sezon się zapowiada. Mam nadzieję, że będzie ostra walka o puchar świata. Chyba jest co najmniej 3 zawodników z realnymi szansami. Btw, Kot jest niesamowity. Tyle lat na dnie, chyba po prostu lubi podróżować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi