Welna 1 094 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) Czy mozemy odpalic teraz slawne polskie 27 do 1? Polska juz robila takie wyniki, nic specjalnego Edytowane 1 marca 2019 przez Welna Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ale jutro będzie ból dupy niemiaszkow Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Jakby stoch lub kubacki po 1 serii byli liderami i w drugiej skok musieliby oddawac w takich warunkach co np kobayashi to bolu by nie bylo konca Historyczny moment, mega fart, cudownie to oglądać gdy nasi wygrywaja ale te warunki w drugiej serii to xddd Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ciekawi mnie decyzja sędziów że w drugiej serii belka niedrgnęła Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 No ale i tak patrzac na top 10 po pierwszej serii a po drugiej to jednak ta pierwsza byla duzo bardziej randomowa niz druga. Gdyby nie okolicznosci to wynik Kubacki-Stoch-Kraft nie jest jakims zaskoczeniem przeciez Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Na następne mistrzostwa niech dadza skocznie k-75 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Po pierwszej serii w top 15 byl wloch i amerykanin wiec badzmy powazni Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 6 minut temu, Bartg napisał: Na następne mistrzostwa niech dadza skocznie k-75 K-20 w hali Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) I jeszcze komentarz Babiarza przed 2 serią " Niech się zdarzy cud jak w finale LM Milan-Liverpool" xddd No nie wierzę po prostu "Zaczęliśmy dzisiaj od 0-3, byliśmy dzisiaj Liverpoolem" Edytowane 1 marca 2019 przez sprite 2 Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 No wyśmiałem ich wtedy, bo podpalali się jak zwykle. A tu takie cuda Teraz do samej emerytury w każdym konkursie będą przypominać dzisiejszy występ Kubackiego. 1 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Niby skocznia normalna, a konkurs po(pipi)ony Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 2 godziny temu, ścierpła mi noga napisał: Czy Horngaher po takim blamażu ma resztę godności i zostanie odbudować naszych ? Dołączam się do pytania... Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 2 minuty temu, Magik napisał: Dołączam się do pytania... Czy Horngaher po takim sukcesie, który zresztą był oczywisty, bo to wybitna grupa, ma czelność odchodzić do skompromitowanych Niemców ? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 (edytowane) No ale co on ma jeszcze do osiągnięcia z tą kadrą? Do Pekinu ma czekać na rehabilitację na IO? U dojczów miałby przed sobą wyzwanie nauczenia ajzenbiśli latania prosto. Coś jak oduczenie Żyły garbika i fajeczki. Edytowane 1 marca 2019 przez Tokar Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Taki syndrom Zidane z realem. Nie dziwie sie mu wcale, bez wyzwan mozna sie wypalic. Aby tylko jakiegos Kruczka nie zatrudnili znowu Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 też jestem tego zdania, że potrzeba świeżego impulsu naszej kadrze... ale B i juniorom, tam trzeba dać sztab i pieniądze, powoli nasza kadra A w tym składzie będzie spadać z formy i będzie pewnie już najwyżej uzupełnieniem na Pekin, niż faworytami, obym się mylił. Trzeba tych Pilchów, Wolnych, Wąsków i resztę wesprzeć, żeby zajęli się skokami na 100 % i dać im szanse na szybki rozwój. Horngaher kiedyś kręcił nosem na to, że Tajner nie chce wydać kasy na zaplecze. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 2 godziny temu, Ficuś napisał: K-20 w hali Na Narodowym Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Panowie dzis ogladamy 2 guys 2 cup. Szczerze myslalem ze te mixy sa traktowane po macoszemu a tutaj patrze na sklady to nie ma lekkiej gry, najmocniejsze meskie dziala wystawione. Zreszta u nas podobnie 11 godzin temu, ścierpła mi noga napisał: też jestem tego zdania, że potrzeba świeżego impulsu naszej kadrze... ale B i juniorom, tam trzeba dać sztab i pieniądze, powoli nasza kadra A w tym składzie będzie spadać z formy i będzie pewnie już najwyżej uzupełnieniem na Pekin, niż faworytami, obym się mylił. Trzeba tych Pilchów, Wolnych, Wąsków i resztę wesprzeć, żeby zajęli się skokami na 100 % i dać im szanse na szybki rozwój. Horngaher kiedyś kręcił nosem na to, że Tajner nie chce wydać kasy na zaplecze. Boje sie ze staniemy sie przez takie traktowanie kadry b finlandia. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) U Finow był inny problem. Po prostu w czasach największych sukcesów tej reprezentacji fińska telewizji zażądała dodatkowej opłaty i konkursy były w PPV. Takie same (pipi) jakie robi Polsat z Solozem. Pamiętam, że był jeden czy dwa mecze reprezentacji Polski w PPV w ramach "testu", nie wspominając już o siatkówce, Euro we Francji a teraz Lidze Mistrzów. Boże jak ja gardzę tą stacją i tymi ludźmi. W każdym razie Finowie przestali oglądać skoki, było małe zainteresowanie tym sportem, mało kasy, sponsorów a teraz mają co mają. Nam to nie grozi. Patrzę optymistycznie w przyszłość. Za czasów Małysza mówiliśmy podobnie. Brak szkolenia, mało kasy, nie ma i nie będzie następcy mistrza. Skoki w naszym kraju są mega popularne i od lat jesteśmy potęgą w tym sporcie. Dawid Kubacki poskacze jeszcze kilka sezonów, Kuba Wolny pokazał, że umie w odległość. Wierzę, że w kadrze B nagle ktoś zabłyśnie i wskoczy do top 10 w sezonie 2020/2021 Edytowane 2 marca 2019 przez chris85 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Nie no bez przesady przeciez za czasow Malysza zaczeto mocno isc w skoki finansowo, zaczeto robic programy "Nastepcy Mistrza" itd. Przeciez nasze obecne trio Stoch,Zyla, Kubacki to wlasnie poklosie tego programu. Wolny zapowiada sie na dobrego skoczka, ma potencjal, Kot tez o ile sie nie powiesi na pucharze kontynentalnym. A reszta zobaczymy. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 No tak, ale teraz hajs musi być jeszcze większy. No nie wierzę, że nie. Ostatnio podpisali jakiś kontrakt z TVP sponsorów też jest jakby więcej. Siano się musi zgadzać. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Wiadomo kto sie nie rozwija ten sie cofa a do rozwoju potrzebny jest hajs. Tym bardziej ze jestesmy w tym sporcie topem swiatowym wiec pieniadz tez nie moze byc maly. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Też już nieaktualne. Przed Planicą xd Dobrze jak przed startem następnego sezonu zdąży poinformować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi