Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Tokar napisał:

Jury ma szczęście w komplecie, nikt nie skasował konta. Nie od dziś wiadomo, że kibice skoków mają najsilniejszą psychikę.

Prawda. Nie zasnąć oglądając skoki to wyższa szkoła jazdy. Szanuję.

Opublikowano

Mnie ciekawi jak tam Wolny. Pamietacie ze koncowke szczegolnie na mamutach mial naprawde napawajaco optymizmem. Dobrze by bylo jakby ktos mlodszy cos zaczal skakac. 

2 godziny temu, Kosmos napisał:

Jeszcze czekamy na użytkowników typu  "skoki, serio? xd"  i możemy zaczynać :banderas: 

Chyba nie bedziesz sie przejmowal kims kto interesuje sie tym

giphy.gif

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, kanabis napisał:

Mnie ciekawi jak tam Wolny. Pamietacie ze koncowke szczegolnie na mamutach mial naprawde napawajaco optymizmem. Dobrze by bylo jakby ktos mlodszy cos zaczal skakac. 

Chyba nie bedziesz sie przejmowal kims kto interesuje sie tym

giphy.gif

Od razu przypomniał mi się "incydent" na Tour de France albo na Vuelcie kilka lat temu. Chyba to było w rowerze Froome'a jak miał kraksę, spadł z roweru, a koła...cały czas się kręciły, bo były tam zamontowane silniczki. 

Co do skoków to również czekam na inaugurację sezonu, po cichu licząc, że Kot przypomni sobie jak skakał parę lat temu i ktoś z młodych odpali.

Opublikowano
W dniu 20.11.2019 o 21:44, marcinwks napisał:

Od razu przypomniał mi się "incydent" na Tour de France albo na Vuelcie kilka lat temu. Chyba to było w rowerze Froome'a jak miał kraksę, spadł z roweru, a koła...cały czas się kręciły, bo były tam zamontowane silniczki. 

Co do skoków to również czekam na inaugurację sezonu, po cichu licząc, że Kot przypomni sobie jak skakał parę lat temu i ktoś z młodych odpali.

yyy, co?Chodzi mi o tego Frooma...Cokolwiek na potwierdzenie?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wojcieszek napisał:

yyy, co?Chodzi mi o tego Frooma...Cokolwiek na potwierdzenie?

Nie, sorry. Widziałem to kiedyś w jakimś programie. Nie dam jednak głowy, że był to Froome. Chodzi mi jeszcze po głowie Bardet, ale mógł to być jeszcze ktoś inny. Może kiedyś znajdę to ci podrzucę.

Pomyliłem się. To był Izagirre w Walencji.

https://eurosport.tvn24.pl/najnowsze,135/kolarstwo-znow-silnik-w-rowerze-ion-izagirre-i-zagadkowa-kraksa,616415.html

Edytowane przez marcinwks
  • WTF 1
Opublikowano

Joju jednak sezonowiec. Szkoda ze wygral te 4 z rzedu tcs. Jednak Hannawald czy Stoch to inna liga.

No niestety wisełka niczym twierdza poteznej polski, nie do zdobycia

Opublikowano

Ciekawe jak bedzie jutro. Niby zadnego transformera jak joju rok temu, cos tam niby geiger jakby delikatnie lepiej od innych skacze w wisle ale ponoc Kubacki takie same dzis noty jak on a jakby tak na lajcie skakal, no moze byc ciekawie.

Nazwisko tylko Kubackiego z duzej litery w tym poscie celowe.