Opublikowano 19 stycznia 20205 l Troche kabaret ta koncowka. Swoja droga kitajec na lajcie te 147m wyladowal. Chyba tu mozna skakac i 150.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l 23 minuty temu, kanabis napisał: W jeden weekend Kubacki odrobil do lidera pś 133pkt. Ok Lider? Bitch please Z Gejgera jest taki lider jak z Huli skoczek. Dzisiaj na twarzy malowało mu się takie przerażenie, że prawie mi go było szkoda. Założę się, że przez najbliższe tygodnie będzie krążył w drugiej dziesiątce. W walce o kryształ liczą się tylko Joju, Stefan i Dawidek
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Ja jestem ciekaw czy Mariusz kryptonim Gąsior jeszcze coś odpali, bo na razie mocno przygasł.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Gajga miota się z tymi śmiesznymi przybudówkami do kasku. W Zakopanem niech założy kask power rangers i skończy jak Loitzl