Opublikowano 26 stycznia 20205 l Jedyny w sumie plus z tego średnio udanego skoku Kubackiego jest taki, że na końcu nie pokazano rozradowanej mordy tego pisuarowego pajaca Kurskiego. Założę się o wszystkie pieniądze, które mam na koncie, że kamery były już w niego wycelowane, ale tuż po skoku reżyser transmisji dostał cynk od REŻYSERA w postaci: "Stefan, nie teraz, innym razem..."
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Muranka wygrywa i na podium w odpustowych zawodach w sapporo. No jestem ciekaw czy za tydzien wejdzie do 30. Gdyby Kubacki wczoraj wygral to chyba bylby juz vice.
Opublikowano 27 stycznia 20205 l No trochę sobie podłożył nogę w generalce tym skokiem. Swoją drogą jakim cudem gajga ma jeszcze taki zapas
Opublikowano 27 stycznia 20205 l W dniu 12.01.2020 o 18:14, Kosmos napisał: 3 dobrych skoczków + 1 nielot i drużynówkę można wygrać. Zakopane pokazało, że tak kolorowo nie jest.
Opublikowano 27 stycznia 20205 l No niestety, tak słabo dawno nie było. Ale nie wierzę, że nie da się czwartego do teamu ogarnąć. To co się stało z Kotem, Hulą i Wolnym jest nie do opisania. Spadki formy się oczywiście zdarzają, ale cała trójka zaliczyła obniżkę bez jakichkolwiek perspektyw. A przecież wszyscy mieli większe i mniejsze sukcesy. Stawiać mocno na chłopaczków z kadry B i może coś wyjdzie. Ciekaw jestem, ile faktycznie jest prawdy w tym, że młodzi nie mają kasy i sponsorów i nawet muszą dokładać z własnych kieszeni (o czym któryś z nich mówił w wywiadzie), a ile brak sukcesów to lenistwo i brak skilla.
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Najważniejsze, że Kot i Hula jadą na kontynentala do Planicy. Na pewno się odbudują w ten sposób. Szczególnie Kot, który przy swoim obecnym stylu ma spore szanse się tam zabić. No chyba że w PK skaczą na którejś z mniejszych skoczni, ale i tak wysyłanie ich w takiej formie na jakiekolwiek zawody to nadzieja, że herbata od samego mieszania zrobi się słodsza. Co ciekawe Wolnego zamknęli w piwnicy i naprawiają go elektrowstrząsami i dietą złożoną wyłącznie z kiszonych kiełków. Za to na wycieczkę zawody PŚ jadą Zniszczoł i Stękała. Młode wilki na pewno wykorzystają szansę
Opublikowano 28 stycznia 20205 l Moim zdaniem Hula juz powinien sobie dac spokoj. Mial swoja szanse ktore epicko spier.dolil i blokuje tylko miejsce w kadrze A. Niech sobie skacze w kontynentalnym jak jeszcze ma chec skakac ale po co niepespektywiczny skoczek jak on blokuje mlodych. Tym bardziej ze z tego co czytalem to pomiedzy salonami w kadrze A a B klasa jest przepasc finansowa i ci malolaci dorabiajacy sprzedajac oscypki na wosk i oshee mieliby troche latwiej
Opublikowano 28 stycznia 20205 l Zobaczycie, że Hula to będzie taki polski Kasai. Stoch, Kubacki, Żyła odejdą a ten w skutek braku następców będzie robił w kadrze A za team lidera.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l 5 godzin temu, kanabis napisał: po co niepespektywiczny skoczek jak on blokuje mlodych. Tym bardziej ze z tego co czytalem to pomiedzy salonami w kadrze A a B klasa jest przepasc finansowa Sam sobie odpowiedziałeś Żona Stefana do dzisiaj każdego ranka robi mu kręcenie wora na powitanie za brak emerytury olimpijskiej.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l No przecież zdobył medal z drużyną, więc przysługuje mu emerytura olimpijska. Edytowane 28 stycznia 20205 l przez Butt
Opublikowano 28 stycznia 20205 l Ale, żeby nie było hajsu i skoczni w kraju, żeby tych nielotów wysłać na trening z 2 trenerem i 2-3 tygodnie im dać na powrót do formy, a jak nie odesłać do klubów i nie powoływać do kadry A,B, ani D. No i PK na bank w Planicy na około K120 jeszcze się chyba PK na mamucie nie zdarzył
Opublikowano 28 stycznia 20205 l 3 godziny temu, Butt napisał: No przecież zdobył medal z drużyną, więc przysługuje mu emerytura olimpijska. Brąz w drużynie? To nie jest nawet dziesięciokrotność średniej krajowej
Opublikowano 31 stycznia 20205 l w weekend Sapporo. Stoch i Kubacki wygrywają po jednym z dwóch treningów. W kwalifikacjach Stoch 43 miejsce, coś tam chyba nie zagrało. W sobotę konkurs rozpoczyna się 8:30, potem jest w nocy z soboty na niedzielę o 2. Dla Andrzeje wstawałem, dla Adama również, teraz jednak wolę się wyspać aha Klemens już zapomniał jak się skacze
Opublikowano 31 stycznia 20205 l No Stoch w tym sezonie cały czas ma chwiejną formę, jak ktoś myślał, że po Zakopanem już będzie tylko w trójce na każdej skoczni, to chyba ostatni raz skoki widział za czasów Wojtka Skupienia. Dziennikarzyny które uważały, że Murańka zamiast w PK powinien być w drużynówce w Zakopcu też są do dyscyplinarki. 8:30 nie ma szans, ale ten o 2 pewnie obejrzę Stoch niech szlifuje formę na loty i zgarnie wielkiego szlema skoków, to by była piękna puenta jego kariery
Opublikowano 31 stycznia 20205 l Do drugiej mogę posiedzieć, jeśli wstanę w sobotę o 11 i przegapię pierwszy konkurs. Ładnie to rozegrali.
Opublikowano 31 stycznia 20205 l nie dość, że w tamtych czasach warzyłem tyle co on, to miałem równie tandetny kolczyk i kuźwa meszek zwany wąsem