Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 399,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

No i wreszcie mozemy w druzynowce startowac.

Kubacki, Żyła, Murańka, Stękała

Opublikowano

Ale wczoraj konkurs:obama: a nie mogłem oglądać. Ten Murańka jest niesamowity, ciekawe ile to potrwa. Stoch znowu pcha się do kontynentalnego.

Opublikowano

No ja pragne zauwazyc ze muranka i stekala prawie w top 10. Ten wąsek tez punktuje gdzies obok tego lamusa stocha.

No i nie byl to przypadek ze powialo takze fajna sprawa bo przeciez w zeszlym sezonie oni do 30 nie wchodzili.

Moze to poklosie wprowadzenia do luksusowej i elitarnej kadry A? To tylko by potwierdzalo ze takiego Hule czy Kota nalezaloby wypier.dolic i zrobic miejsce mlodym utalentowanym bo jak oni beda wracac z ukladania dachow a potem na pol gwizdka trenowac to po naszym big trio potem bedzie finlandia.

Opublikowano

Murańka 9, był kiedyś wyżej? 

Żyla został najstarszym Polakiem z podium w PŚ, to już prawie 34 latek. Stara ta nasza kadra, nie wiem czy nie najstarsza, nawet jak jakiś młodziak skacze jako czwarty. Dobrze, że ten Hula odpadł bo to już domem starców zalatywało. 

Dobrze, że tych młodych wrzucili do kadry A, może coś z tego będzie. Ziobro tak napierdalał na warunki w kadrze B że głowa mała i ja mu wierzę.

Opublikowano

88m :notbad:

Niestety tak jak pisałem, fińska loteria, to standard o tej porze roku. Przejebane tak jechać trzy dni  jak jakiś uchodźca, a później nie skakać w konkursie, bo zawiało nie z tej strony  :/

Opublikowano

Niesamowity jest ten sympatyczny Niemiec. 

Licze, że Kubacki ze Stochem się poprawią

Opublikowano

Murańka ma już chyba szczyt kariery za sobą, a Żyła najwyraźniej za mocno inhalował się wczoraj gazami Kubackiego.

Opublikowano

Biśla jeszcze wieksza dominacja jak jeszcze niedawno Jojuś...

Opublikowano

No Kubacki parę oczek się podciągnie. Może podium przy tych zmiennych warunkach 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Tez macie tak ze bardziej cieszycie sie ze Cwelsienbiśler nie wygral niz Kubacki stanal na podium :banderas: