Opublikowano 29 listopada 20204 l No i wreszcie mozemy w druzynowce startowac. Kubacki, Żyła, Murańka, Stękała
Opublikowano 29 listopada 20204 l Ale wczoraj konkurs a nie mogłem oglądać. Ten Murańka jest niesamowity, ciekawe ile to potrwa. Stoch znowu pcha się do kontynentalnego.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Głupia Finlandia i jej głupia pogoda Dziś zapowiada się loteria na skoczni.
Opublikowano 29 listopada 20204 l No ja pragne zauwazyc ze muranka i stekala prawie w top 10. Ten wąsek tez punktuje gdzies obok tego lamusa stocha. No i nie byl to przypadek ze powialo takze fajna sprawa bo przeciez w zeszlym sezonie oni do 30 nie wchodzili. Moze to poklosie wprowadzenia do luksusowej i elitarnej kadry A? To tylko by potwierdzalo ze takiego Hule czy Kota nalezaloby wypier.dolic i zrobic miejsce mlodym utalentowanym bo jak oni beda wracac z ukladania dachow a potem na pol gwizdka trenowac to po naszym big trio potem bedzie finlandia.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Murańka 9, był kiedyś wyżej? Żyla został najstarszym Polakiem z podium w PŚ, to już prawie 34 latek. Stara ta nasza kadra, nie wiem czy nie najstarsza, nawet jak jakiś młodziak skacze jako czwarty. Dobrze, że ten Hula odpadł bo to już domem starców zalatywało. Dobrze, że tych młodych wrzucili do kadry A, może coś z tego będzie. Ziobro tak napierdalał na warunki w kadrze B że głowa mała i ja mu wierzę.
Opublikowano 29 listopada 20204 l 88m Niestety tak jak pisałem, fińska loteria, to standard o tej porze roku. Przejebane tak jechać trzy dni jak jakiś uchodźca, a później nie skakać w konkursie, bo zawiało nie z tej strony
Opublikowano 29 listopada 20204 l Niesamowity jest ten sympatyczny Niemiec. Licze, że Kubacki ze Stochem się poprawią
Opublikowano 29 listopada 20204 l Murańka ma już chyba szczyt kariery za sobą, a Żyła najwyraźniej za mocno inhalował się wczoraj gazami Kubackiego.
Opublikowano 29 listopada 20204 l A w TVP Sport tłumaczą Żyłę wiatrem. Przełączam się na Eurosport. btw
Opublikowano 29 listopada 20204 l No Kubacki parę oczek się podciągnie. Może podium przy tych zmiennych warunkach Edytowane 29 listopada 20204 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 29 listopada 20204 l Tez macie tak ze bardziej cieszycie sie ze Cwelsienbiśler nie wygral niz Kubacki stanal na podium