Opublikowano 13 grudnia 20204 l Faworytem zdecydowanym sa niemcy , ich druzyna miala nad nasza 111pkt w 4 seriach. My jestesmy za to pewniaczkiem do drugiego miejsca wiec to chyba tez nie najgorzej nie? Ja wiem ze jestesmy brazylia skokow i kazdy wynik procz 1 miejsca to porazka no ale coz Zawsze mozna liczyc z Markus wyje,bie sie na ten glupi ryj prawda Robcie screeny dzis obstawiam wygrana niemcow i ze polaki beda lepsze od norwegow za 100zl do wyjecia 400zl. Nie chce nic sugerowac ale mialem dzis sen ze wygralem 30ty na maszynach wiec wiecie Edytowane 13 grudnia 20204 l przez kanabis Musialem wspomniec o snie o maszynach
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Wygrana Niemiaszków jest IMO pewniejsza od zmarszczek po 80-tce. Najwyżej Kostek Schmidt może coś spaprać. Chlejus Paszke skoczy swoje, za to Ajzen i Gajga nadrobią z dużym naddatkiem to co ci dwaj pierwsi ewentualnie spyerdolą. Kozojebcy z fiordów IMO cwajte platz, nieznacznie przed naszymi, którzy z kolei nie mają już z kim przegrać brązowych krążków...
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Juz obstawilem. Tez jestem bardziej pewny nazizwyciestwa niz 2 miejsca polaczkow. Ale wydaje mi sie ze damy rade. Zobaczymy
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Swoją drogą nie bardzo rozumiem dlaczego Wy tak bardzo Markusa nie lubicie. Że się chłopak potrafi cieszyć w postaci głośnego "JAAA!" lub "YES!" po udanym skoku? O wiele bardziej wcurwiają mnie cieszynki niektórych bezmózgich kopaczy...
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Forumowy FIS tak zarządził już chyba z dwa sezony temu i tak już zostało.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 54 minutes ago, Czezare said: Swoją drogą nie bardzo rozumiem dlaczego Wy tak bardzo Markusa nie lubicie. Że się chłopak potrafi cieszyć w postaci głośnego "JAAA!" lub "YES!" po udanym skoku? O wiele bardziej wcurwiają mnie cieszynki niektórych bezmózgich kopaczy... lubisz Piotra Zyle?
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 2 minuty temu, michal napisał: lubisz Piotra Zyle? Uwielbiam gościa! Serio mówię. Facet jest niesamowicie barwny choć raczej mało inteligentny. Chętnie bym się z Nim wódki napił. Zyla po zakończeniu kariery powinien zostać wziętym terapeutą i wyprowadzać ludzi z depresji...
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Godzinę temu, Czezare napisał: Że się chłopak potrafi cieszyć w postaci głośnego "JAAA!" Tak, dokladnie dlatego go nienawidzimy.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Godzinę temu, kanabis napisał: Tak, dokladnie dlatego go nienawidzimy. To ja milion razy bardziej wolę Ajzena niż Ahonena, który emocje (płacz) pokazał tylko raz w życiu zaraz po urodzeniu...
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Problem w tym, że u nas skoczyło dwóch najlepszych, a szwabiki wypuścili dwóch najgorszych.