Opublikowano 10 stycznia 20214 l Jak ja nienawidzę tych Norwegów, najgorszy naród. Nic dziwnego, że hitler był Norwegiem.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Dobra, dzisiaj taryfa ulgowa dla naszych, bo może popijali sukcesy i był mały kacyk, ale w zakopcu to się zacznie odbieranie obywatelstwa, więc niech lepiej się wezmą do roboty
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Niech maja dzien dziecka bo jakby dalej bylo jak wszystkie konkursy jak narazie w 2021 to jeszcze oddaliby walkowerem sezon a pieczeniu dupy nie byloby konca. Az dziwnie sie patrzy tak zadnego polaka na podium
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Wolny przez cały weekend na duży plus. Liczę, że w końcu spiął dupsko.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l A tak poważnie, to fajnie że zaplecze punktuje i nawet, nawet skacze.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 1 minutę temu, sprite napisał: No i dzisiaj pewnie hymn zagrają xd Mieli grac, jeśli Polak by wygrał, a tak ponoć odpuszaja, żeby nie było foux pas. A przynajmniej takie info Szczęsny podawał. Edytowane 10 stycznia 20214 l przez Loko_PL
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Czyli wydymali stocha. A szczesnego nie ma co słuchać, bo chłop słabo poinformowany w takim razie. 1 minutę temu, kanabis napisał: Mam nadzieje ze zartujesz To nie żart.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Nie no myslalem ze serio bedzie tak jak mowil. Brzmialo fair. O chuj co za szwabskie kurwy xd
Opublikowano 10 stycznia 20214 l W Zakopanem proponuję grać nasz hymn nawet wtedy, kiedy wygra ktoś inny.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l A na zawody na ziemii wroga niech tam Malysz ma w kieszeni pendrive z hymnem. Tylko jest ryzyko ze jak nasz wygra Golców puszcza
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Jak ktoś chce sprawdzić swoją wiedzę o skokach, podsyłam długi, ale całkiem ciekawy quiz.