Opublikowano 21 listopada 20213 l Dobrze zrobiłem wybierając F1 od tych nieudaczników. Jedyna nadzieje w tym młodym chłopaku co nie dawno skoczył na wielkiej krokwi 135m
Opublikowano 21 listopada 20213 l W Klimku? Ponoc covida ma Oby to nie staneło w drodze do zlota na igrzyskach
Opublikowano 23 listopada 20213 l trzask pękających odbytów pisdzielskich słychać nawet w Andromedzie
Opublikowano 23 listopada 20213 l No szczególnie skoczkowie byli zadowoleni z tych przygłupich pytań dziennikarzy tvp jak nie wyszedł konkurs, albo skok.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Co oni kurwa robili w tym okresie przed sezonem? Takiej patoli to dawno nie bylo Przeciez my w druzynowce to do drugiej serii nie wchodzimy
Opublikowano 27 listopada 20213 l Nasi powinni "w nagrodę" w drodze powrotnej na kilka dni trafić do centrum logistycznego na Białorusi przerobionego na obóz dla uchodźców i potrenować skakanie między regałami...
Opublikowano 27 listopada 20213 l 26 minut temu, Czezare napisał: Kurski wiedział kiedy wyebać skoki z ramówki... A potem skomlał o nie u Discovery jak kundel
Opublikowano 27 listopada 20213 l Bardzo dobrze się ogląda pękającą dupę i zjebanego chujofiutopizdokutasa kurskiego, który nie ma skoków narciarskich XDDDD. A jeszcze lepiej, że największe prawa ma do nich Eurosport, co należy do stacji Discovery, także niech ssie bobrze kutasy kurskie.
Opublikowano 27 listopada 20213 l No lepszej okazji do przegonienia szwajcarii w pucharze narodow nie bedzie
Opublikowano 27 listopada 20213 l w tym sezonie dla naszych staruszków jest jeden cel igrzyska olimpijskie, przerażające jest tylko, że nie ma kogo zabrać więc bierzemy Hulę, nie ma młodzieży i chyba niedługo wrócimy do czasów z przed Małysza jak tak dalej pójdzie
Opublikowano 27 listopada 20213 l 56 minut temu, ścierpła mi noga napisał: bierzemy Hulę Jebaniutki nie odpuści tej emerytury olimpijskiej, tym razem zaatakuje w 2. serii, żeby psycha nie siadła.
Opublikowano 28 listopada 20213 l Chyba i tak ma emeryture za druzynowke w 2018. No ale napewno ma cos do udowodnienia indywidualnie
Opublikowano 28 listopada 20213 l Momentami można się poczuć jak za czasów Wojtka Skupienia i Tonio Tajnera, co ten Kubacki odpyerdala?
Opublikowano 28 listopada 20213 l Dziś i ja wreszcie mam czas żeby zobaczyć naszych orłów. Jest jaranko Mam tylko nadzieje, że się chłopy pokwalifikują