Opublikowano 12 lutego 20223 l Ale śmiesznie nazwałem Lindvika Ludwikiem, a Cezare zrobił to samo w tej samej chwili
Opublikowano 12 lutego 20223 l Najważniejsze, że dziś nie ma loterii wiatrowej. Wygra ten co jest najlepszy, najmocniejszy we łbie, w umiejętnościach i w nogach.
Opublikowano 12 lutego 20223 l 3 minuty temu, kanabis napisał: Po prostu musialby skoczyc tak jak w pierwszej. Zobaczymy Obawiam się, że aby dzisiaj zdobyć medal musi skoczyć jeszcze lepiej.
Opublikowano 12 lutego 20223 l Ja myślę, że Ludwiczkowi psycha nie wytrzyma w drugiej serii i klapnie na 125 metr
Opublikowano 12 lutego 20223 l Wydaje mi się, że Joju i Lindvik to zbyt doświadczeni zawodnicy, więc wytrzymają. Zajc na pewno nie utrzyma 3 miejsca, więc tu walka Stoch, Fettner i Gejger w za dużym kombinezonie.