Hubert249 4 277 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) Richard Piątek się wycofał. Z jednej strony szkoda, że wczoraj przekreślil swoje szanse na zwycięstwo i nie będzie dramatycznego finału i walki o każdy centymetr z drugiej kogo ja kur/wa oszukuję xD Edytowane 5 stycznia 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 Niemiec upadł pod krzyżem i niech nie wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 Ammann ładnie skoczył w kwalifikacjach. Jeśli znowu mają jakąś tajną broń na ZIO, to chyba padnę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 co tym razem, specjalne google, peleryna, buty?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 Kubacki wygrywa kwalifikacje, Stoch 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 No moze Kubacki jeszcze powalczy o podium. Stoch i tak zdecydowanie najlepiej z tej ostatniej czworki ktora startowala po dluzszej przerwie spowodowanej Mgla. A Kubacki zadowolony napewno bo chyba 15 tysia euro za wygranie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 10 minut temu, kanabis napisał: A Kubacki zadowolony napewno bo chyba 15 tysia euro za wygranie dostanie 2k euro za kwalifikacje jest Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 A no to cos mi sie przewidzialo jak widzialem Forfanga z czekiem pare dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 no gdzie do ch.uja 15 koła euro kabi 2k zawsze było jak pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) To ja na rozgrzewkę proponuję turniej czterech wsi a tu o zarobkach Edytowane 5 stycznia 2018 przez Kosmos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2018 było kilka niebezpiecznie dalekich skoków, tam już nie było mowy o telemarku. Kto ich puścił w takich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Pamietam jak za czasow Malyszomanii z kuzynem tez sobie urzadzilismy skocznie i skoki na wale przy narwii, tyle ze na nartach biegowych nie do skakania xD ja pier.dole ze my sie nie pozabijalismy raz ladawanie morda do przodu raz do tylu. Chyba tylko po razie udalo nam sie ustac skok Nie wiem jak wam ale ten turniej czterech wsi calkiem spoko wyglada, poskakalbym Edytowane 6 stycznia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Za czasów Małyszomanii gówniarze z podstawówki ze wsi urządzali sobie skoki z huśtawek przy szkole. Wszystko fajnie do momentu jak jeden smarkacz nie wybił się z progu, poleciał na pysk i złamał kość udową. Nie było telemarku. Dyrektorkę nosiło jeszcze przez miesiąc po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Dyrektorka chyba nie widziala upadku Morgensterna Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 4 minuty temu, kanabis napisał: Dyrektorka chyba nie widziala upadku Morgensterna Był chłop, nie ma chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) co on wtedy takiego powiedział, że nawet Stękała po nim jedzie? Edytowane 6 stycznia 2018 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Troche slabo jesli jest jak mowi. Jakis strasznie stary nie jest a potencjal chlopak mial i by sie przydal naszym skokom, tym bardziej patrzac przez pryzmat ostatnich MP po ktorych przyszlosc skokow wcale nie zapowiada sie jakos kolorowo. Fakt ze nasza kadra ma zaje,biste warunki i komfort rozwoju czy skakania ale co z reszta? Przeciez ci wszyscy z ktorych teraz sie cieszymy to dzieciaki w ktore sie inwestowalo w programie "Nastepca mistrza". Teraz chyba tego nie ma i niestety to widac. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Adam już go wyjaśnił. Nie wiem ale mam wrażenie, ż Ziobro ma ciut przerośnięte ego, ewentualnie je bią go za nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Zgadza sie , tez poczytalem wiekszy artykul i wychodzi ze Ziober po prostu powinien zjesc snickersa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Cytat Wcześniej nie było go na mistrzostwach Polski w Wiśle. Okej, to jest sprawa klubów, kogo wyślą na mistrzostwa. Ale wszyscy kadrowicze byli. Janka nie było, znów nie powiedział, dlaczego. Ponoć miał chrzciny u szwagra – mówi Sport.pl Adam Małysz, dyrektor skoków i kombinacji norweskiej w PZN. http://www.sport.pl/zimowe/7,64996,22862672,co-gryzie-jana-ziobre-skoczek-z-wielkim-talentem-ale-trudno.html#MT_1Zdjecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 446 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Akurat tez to wlasnie czytalem i te chrzciny u szwagra mnie rozje,baly jednak xD Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Ale będzie pyzda jak Kubaki wygra z Kamszotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Ziobro odwala ładną żenadę. Już za czasów Kruczka robił co chciał i jako jedyny później nie potrafił się dostosować do zmian w kadrze. Myślał, że jest mądrzejszy od trenerów. Na mistrzostwach Polski go nie widziałem. Ja gdybym chciał coś udowodnić, to bym poszedł na siłkę, zrzucił ile trzeba i mistrzostwach zajął miejsce w pierwszej 6 tce. Skoro nie potrafi tego zrobić, to niech siedzi cicho. ps. Czego to Kubacki dla darmowego browara nie zrobi... mogą być niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Wiadomo, że Kubacki musi nieco odpuścić drugi skok i to nie o metr czy dwa bo debile w sędziowskich budkach jeszcze dla zgrywu dowalą mu za styl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 kapitalny konkurs Szkoda Dawida, ale to chyba było nie na jego nerwy. Za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi