marbel007 857 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 13 minut temu, chris85 napisał: kapitalny konkurs Szkoda Dawida, ale to chyba było nie na jego nerwy. Za rok. Może nie chciał być za dobry by przez przypadek nie podłożyć Kamilowi świni. Bo formę miał na ten konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 czy Kamil w drugiej serii skakał z tej samej belki co Dawid? Jakoś umknęła mi ta informacja Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Dokonał niesamowitego. Wielki fizycznie i psychicznie, cudowny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Godzinę temu, Kaczi napisał: czy Kamil w drugiej serii skakał z tej samej belki co Dawid? Jakoś umknęła mi ta informacja Nie, Dawid skakał z 11 a Kamil 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Ex4ct ma rację. Kubacki jako jedyny w całym konkursie skakał z 11 belki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 To co szaran mówił, że "byłoby 139 jakby skakał z 12" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) 11 minut temu, oran napisał: To co szaran mówił, że "byłoby 139 jakby skakał z 12" ? Sam sobie odpowiedziałes xD i tak dobrze, że mu się jeszcze dyscypliny nie mylą. Ja oglądam tylko na Eurosport. Edytowane 6 stycznia 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Szaran nie jest nieomylny :-) Dziś miałem niezłą bekę jak próbował wymówić "zintensyfikować" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 https://www.facebook.com/EurosportUK/videos/1778894478797811/ Warto sobie zobaczyć raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Ale nie było żadnej informacji, że mu zwiększają belke, skąd macie to info Byłem pewien, że 2 polaków skaczę z 11... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, oran napisał: Ale nie było żadnej informacji, że mu zwiększają belke, skąd macie to info Byłem pewien, że 2 polaków skaczę z 11... Ja tą informacje przeczytalem na live onetu, bo byłem w pracy, wszyscy skakali z 12, tylko Dawidowi obniżyli na 11kę. Edytowane 6 stycznia 2018 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: https://www.facebook.com/EurosportUK/videos/1778894478797811/ Warto sobie zobaczyć raz jeszcze. śmiejecie się z szarana a gościu właśnie powiedział, ze stoch skoczył OVER 140! Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Babiarz po raz kolejny rozpie.rdala w swoich szacowaniach. Po pierwszej serii Kubacki ma około 4 punktów straty do japońca w generalce tcs. W drugiej serii japoniec skacze chyba coś około 134m. Kubacki ledwie przekracza punkt K, a ten ku.rwa buduje napięcie zastanawiając się czy wskoczy na podium za Kobajasziego xd ostatnio ktoś skoczył 130 metrów, a ten się podnieca, że pod 140 metr poleciał. No wku.wia mnie już to. Stoch genialny. Była jakaś audica czy tylko kasa dla zwycięzcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Nie ma samochodu. 70k zł w bonusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 Czyli ta wyeksponowana Audica byla tylko na pokaz? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) Ale widac bylo juz po drugim skoku ze powietrze zeszlo ze Stocha. Gosc z zelazna psychika ale to tak wyjatkowe dokonanie ze nawet on musial tam nozkami przebierac na gorze fantastyczna sprawa, mega szacun za to ze wytrzymal i zrobil piekne show w tym turnieju czterech skoczni Nie wierze ze oni wczoraj tam sobie z ulanym Malyszkiem nie popili xd no ale maja prawo Edytowane 7 stycznia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 1 godzinę temu, Magik napisał: Czyli ta wyeksponowana Audica byla tylko na pokaz? Audi jest sponsorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 kanabis, jakie popili? przy takiej wadze i poziomie tkanki tłuszczowej to Kamilek po 3 shotach naje.bany i do spania Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2018 No to pewnie Malysz polozyl spac Kamilka i poszli po krupnik z Polem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Znowu sie zaczyna porownywanie z Malyszem ktory lepszy. Kur.cze czy tylko ja uwazam ze porownujac kogos przez pryzmat bycia legenda to jednak warto zwrocic uwage ze najobiektuwniejsze kryterium to generalka pucharu swiata? To tak jakby mowic ze Fortuna jest lepszy od Malysza albo Ammann. A to raczej groteska. Nie zebym umniejszal Kamilowi bo uwazam ze to genialny skoczek i byc moze nawet przewyzszy Malysza ale osobiscie uwazam ze jeszcze do statusu Adama mu brakuje. Jak uwazacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 Myślę, że można ich razem stawiać na równi już, oboje na to zasłużyli, a dla żadnego nie będzie to ujmą. Skoki to dziwny sport, dużo wzlotów i upadków, ciężko jednoznacznie oceniać zasługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 dla mnie zawsze Adam > Stoch. Choć Kamila bardzo lubię, zawsze mu kibicuje i każdy jego skok przeżywam razem z nim. Biorąc po uwagę puchary świata i liczbę zwycięstw to wiadomo, że jeszcze mu trochę brakuje, ale Kamil jest teraz w gazie i znacznie zniweluje tą różnice w tym sezonie. Jednak patrząc na wagę osiągnięć w najważniejszych imprezach to Kamil jest z przodu. 2 złote medale olimpijskie, sam Adam powiedział, że oddałby wszystkie swoje medale igrzysk za jeden złoty, więc widać jakie to ma znaczenie dla zawodnika. Stochowi brakuje tylko złota w lotach i wygra już wszystko. Tak jak jednak powiedziałem dla mnie Adam > Stoch, przez sympatię, osobowość, to on był pierwszy i wcześniej nikogo takiego nie było. Ludzie zwariowali na jego punkcie i punkcie skoków. Na pewno to on w dużej mierze przyczynił się do tego, że kasa była pompowana w skoki. Teraz inni mają łatwiej, Adam nie miał takiego sztabu szkoleniowego jaki jest teraz. tak jak zawsze mówiłem, nie było by Stocha bez Adama. Chyba muszą wprowadzić kolejny taki program bo tak jak ktoś pisał czeka nas los Finlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2018 No po tym ostatnim show Stocha napewno byloby ciezko dyskutowac na ten temat. Choc jedna wygrana w generalce Stocha kontra 4 Malysza w tym 3 z rzedu jednak tez daja do myslenia. Ale to fakt ujma napewno dla zadnego nie jest ich stawianie obok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi