Opublikowano 4 marca 20187 l 28 punktow przewagi nad drugim xd Reszta jak randomy z pucharu kontynentalnego
Opublikowano 4 marca 20187 l Teraz pytanie czy taka forma weszła, czy obiekt tak dobrze siadł, że nawet w próg trafia. Odpowiedź za tydzień w Oslo
Opublikowano 4 marca 20187 l No prosze dzis idealne warunki dla wszystkich i okazuje sie ze Niemiaszki i Norwegowie juz tak nie lataja.
Opublikowano 4 marca 20187 l 50 minut temu, Tokar napisał: Teraz pytanie czy taka forma weszła, czy obiekt tak dobrze siadł, że nawet w próg trafia. Odpowiedź za tydzień w Oslo Na moje to po prostu juz nikla presja i skakanie na luzie. Bo forma juz w sumie od poczatku sezonu byla tylko jak nie balonik na 4xtcs to na zloto na igrzyskach. Teraz pelen luz
Opublikowano 4 marca 20187 l dobrze niech nadrabia przed maratonem lotów, żeby nikt już nie wyskoczył przed niego
Opublikowano 10 marca 20187 l W kwalifikacjach Kamilek jako jedyny z krotszego rozbiegu. Mimo tego najdalej ze wszystkich. Raczej nie ma kto mu zagrozic w takiej dyspozycji
Opublikowano 10 marca 20187 l pierwszy raz nie jestem zadowolony z decyzji trenera, co do drużynówki. Kot zawalił wczoraj, lepiej dać szansę Żyle lub Wolnemu, którzy jeszcze ciułają pkt do klasyfikacji generalnej RawAir
Opublikowano 10 marca 20187 l Kur.wa myslalem ze tylko mnie ciary przechodza jak widze te zdjecia jak na nagrobkach xD
Opublikowano 10 marca 20187 l Jak sie ma tylko dwoch skoczkow w dobrej dyspozycji ogladanie druzynowki juz nie jest takie fajne Norwegia pewnie skaczac we 3 by dzisiaj wygrala.
Opublikowano 10 marca 20187 l bitbox Babiarza, najbardziej emocjonującym momentem dzisiejszego konkursu. Ciekawe jaką przewagę wypracuje Kamil przed lotami, bo tam Norwegowie będą latać jak natchnieni.
Opublikowano 11 marca 20187 l Fajny był komentarz komentatora Eurosportu po skoku Stocha w pierwszej serii dzisiejszego konkursu: "Ale nudy!"
Opublikowano 11 marca 20187 l Skoczył 2m mniej niż trzeba na pierwsze miejsce, a szósta pozycja xD yebac te przeliczniki.