Opublikowano 13 marca 20187 l Jaką pewność ma trener, że robi to już w kolejnym konkursie i obniża mu belkę przed skokiem
Opublikowano 13 marca 20187 l 5 minut temu, D.B. Cooper napisał: CIEKAWE CO ZROBI HULA PEWNO ZAATAKUJE
Opublikowano 13 marca 20187 l Doyebal. Mam nadzieje, ze ten pajac Kot juz odpadnie z drużynowki po tym konkursie.
Opublikowano 13 marca 20187 l Hula to typowy przyklad goscia z psychika przegranca. Umiejetnosci i forma jest ale z psychika przegranca nie wygrasz. Cos jak Golota w walkach z Bowe. Stoch standardowo jak cyborg, fajnie ze Kubacki zaraz za nim
Opublikowano 13 marca 20187 l No ja się spodziewałem ze Hula nie otrzyma pozycji. Ale w Dawida i Kamila wierzyłem.
Opublikowano 13 marca 20187 l 17 minut temu, D.B. Cooper napisał: No ale szkoda Huli czy nie szkoda? Jebać leszczy z lamusami się nie pieścić
Opublikowano 14 marca 20187 l Zawsze rozpierdalają mnie te latarnie na rozbiegu w Trondheim. Ciekawe czy Rosenborg ma sekcję skokonarciarską.
Opublikowano 14 marca 20187 l Stoch wygrywa kwalifikacje. Tym razem z obnizonej o 2 stopnie belki Edytowane 14 marca 20187 l przez kanabis
Opublikowano 14 marca 20187 l Belki, punkty za wiatr... powinno być jak w erze Małysza/Ahonena/Shmita - lecisz najdalej to wygrywasz.
Opublikowano 14 marca 20187 l I zaczynanie serii od nowa po 30 zawodnikach bo jednak za daleko skacza i trzeba zmienic belke. Rzeczywiscie zla zmiana
Opublikowano 14 marca 20187 l No też rzygam już tymi płaczami, że kiedyś skoki fajniejsze, bo Muminowowi nagle powiewało pod narty, skakał 150 m. i wygrywał. Loteryjności w tym sporcie się nie wyeliminuje, ale to co jest teraz w większości konkursów jako tako działa. Mogliby tylko zrezygnować z zielonej linii, bo praktycznie każdy konkurs pokazuje, że w przy uśrednieniu przeliczników za wiatr i nie braniu pod uwagę not, to nie wiadomo właściwie co ona wskazuje. Edytowane 14 marca 20187 l przez Tokar