Opublikowano 17 marca 20187 l 10 godzin temu, Czezare napisał: Ja tylko pozwolę sobie wyrazić zdziwienie odnośnie braku optymizmu co do umiejętności lotniarskich Kamila objawiającego się w stwierdzeniach: "Niech przed lotami Stoch osiągnie jak największą przewagę w generalce, bo potem może być różnie". Jak jest forma to nieważne gdzie się skacze, w Vikersund czy do piaskownicy. Małysz też nigdy nie był lotnikiem, ale jak był w formie to i tak na mamutach gnoił wszystkich jak chciał... no i jak pokazał dzisiejszy konkurs w du*ie byłeś i gó*no widziałeś
Opublikowano 17 marca 20187 l Ale beka ujemna znowu jest ze czwartego wikinga znowu wyczekali na lepszy wiatr w pierwszej serii i jeszcze rozbieg mu zwiekszyli o 4 belki xD no je.bance dobrzy są.
Opublikowano 18 marca 20187 l 7 godzin temu, ścierpła mi noga napisał: no i jak pokazał dzisiejszy konkurs w du*ie byłeś i gó*no widziałeś No to skoczkiem tez jest chu.jowym bo w oslo do 120m nie dolecial jak idziemy takim glupim tokiem myslenia
Opublikowano 18 marca 20187 l 2 godziny temu, kanabis napisał: No to skoczkiem tez jest chu.jowym bo w oslo do 120m nie dolecial jak idziemy takim glupim tokiem myslenia nie napisałem, że jest (pipi)*owym lotnikiem, ale nie jest i nie był nigdy lotnikiem wybitnym, więc na takiej skoczni może wygrywać jak jest w formie, ale nie jest to tak oczywiste jak na skoczniach dużych. Gdyby Kamil po skoczniach dużych tego turnieju nie miał 80 pkt. przewagi tylko 20-30 dzisiaj byłaby nerwówka
Opublikowano 18 marca 20187 l Nie uznałbym Kamila jako faworyta w dzisiejszym konkursie. Na pewno nie na tej skoczni.
Opublikowano 18 marca 20187 l Czy tylko mnie niepomiernie wcurwia wypisywanie na polskich flagach nazw tych wszystkich dziur i innych zapyziałych, zabitych dechami wioch, głównie na zawodach skoków narciarskich, ale nie tylko? Powinno się karać za profanację barw narodowych. Niemcy tego nie robią, Norwegowie, Czesi i Rosjanie też nie, tylko nasi Edytowane 18 marca 20187 l przez Czezare
Opublikowano 18 marca 20187 l Ja na miejscu Kamila olałbym Planicę i już teraz poleciał na 3 tygodnie na Bali
Opublikowano 18 marca 20187 l Ja bym poleciał tam i mega imprezował, żarł tluste rzeczy i ogladał sobie z loży VIP konkurs ale naszczęscie Kamil to profesionalista, a także masa sponsorów na jago strojach. Ponadto jest tam zawsze dużo kibiców z PL więc jakby miał ich zawieść? Niech tylko będą równe warunki z delikatnym wiatrem pod narty + piękne słońce i cudownie zakończymy ten najlepszy sezon w historii polskich skoków.
Opublikowano 18 marca 20187 l 4 godziny temu, Czezare napisał: Czy tylko mnie niepomiernie wcurwia wypisywanie na polskich flagach nazw tych wszystkich dziur i innych zapyziałych, zabitych dechami wioch, głównie na zawodach skoków narciarskich, ale nie tylko? Powinno się karać za profanację barw narodowych. Niemcy tego nie robią, Norwegowie, Czesi i Rosjanie też nie, tylko nasi Niemcy mieli kiedyś dwustronne z reklamami, więc też nie zbyt ciekawie. Nie wiem co to daje ludziom, że sobie miasto napiszą i chyba nie chciałbym się dowiedzieć Brawa dla Kamila, świetny sezon, medale na najważniejszych imprezach jednego z najtrudniejszych sezonów, napakowanego turniejami, ale jak mówiłem dziś Kamil nie dał rady prześcignąć norwegów i przewaga ze skoczni dużych się przydała.
Opublikowano 18 marca 20187 l W Planicy jak co roku piguły dobrze wchodzę i nie dość, że w weekend każą się zrywać człowiekowi skoro świt, to jeszcze w piątek konkurs o 14:30. Kolejny po Austrii kraj trzeciego świata, w którym nie ma kasy na zamontowanie oświetlenia na skoczni.
Opublikowano 21 marca 20187 l Sezon 2017/2018 jest ostatnim, w którym obowiązuje zawarty w 2014 roku kontrakt pozwalający na transmisje skoków narciarskich w Telewizji Polskiej. Nowa umowa będzie obowiązywać od kolejnej edycji Pucharu Świata (2018/2019), a wyłączne prawa do pokazywania skoków kupił Eurosport. hehe a nie jednak Zgodnie z przepisami Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji transmisje z Pucharu Świata w skokach narciarskich znalazły się na liście wydarzeń, które muszą być pokazywane w otwartych kanałach. Zatem grupa Discovery (właściciel Eurosportu) będzie musiała myśleć o sublicencji. Edytowane 21 marca 20187 l przez Kosmos
Opublikowano 21 marca 20187 l Jak sie jeden kontrakt konczy to podpisuje sie nowy. TVP na pewno bedzie pokazywalo skoki.
Opublikowano 21 marca 20187 l Rudziński i Błachut na Eurosporcie wciągają chujem Szarana bełkoczącego jak po wylewie.
Opublikowano 22 marca 20187 l Schlirenzauer się obudził i yebnął 253,5 w kwalifikacjach, ale podparł. Będzie się działo w weekend Edytowane 22 marca 20187 l przez Kosmos
Opublikowano 23 marca 20187 l Lol wlasnie zobaczylem ze Ruda wrona johanson to rocznik 1990 Ja myslalem ze to dziad dobrze po 30
Opublikowano 23 marca 20187 l Wąs go postarza 1 minutę temu, Butt napisał: To przez tego pedalskiego wąsa. sam jestes pedalski