Opublikowano 11 maja 20186 l A to chyba w końcu wyszło na to, że Żyła nie miał nikogo na boku tylko ona zrobiła taką dramę? Bo już się pogubiłem.
Opublikowano 16 listopada 20186 l O 18stej kwalifikacje w tvp1 jutro drużynówka, a w niedzielę indywidualne
Opublikowano 16 listopada 20186 l w końcu sport dla prawdziwych mężczyzn nie jakieś pedałki w korkotrampkach
Opublikowano 16 listopada 20186 l Tomasz Pilch to jest ten siostrzeniec Małysza? Chyba on mu załatwił red bulla na kask, bo na pewno nie za osiągnięcia.
Opublikowano 16 listopada 20186 l No nie wiem co ten Stoch odyebało, mało brakowało, a nie byłoby go jutro XD
Opublikowano 17 listopada 20186 l Poczekajmy. Oby się nie podpalił w drugiej serii i nie skoczył obsrany jak nasz niedoszły mistrz olimpijski
Opublikowano 17 listopada 20186 l Jazda z ku.rwami. Pięknie to się układa i jeszcze rudy zdyskwalifikowany
Opublikowano 17 listopada 20186 l A pamietacie poprzedni sezon? Jak Stochowi obnizali po dwie belki a ten i tak ich odsadzal kilka metrow To byli czasy
Opublikowano 17 listopada 20186 l Ehh Kamilek to jest jednak marka. Prawdziwy lider nie jakies lewandowskie smieszne
Opublikowano 17 listopada 20186 l Kto by pomyślał że Żyła uratuje nam dupe Kamil klasa, wolny piękny debiut, Babiarz szczytował ze trzy razy. Takie rozpoczęciem sezonu to ja rozumiem xD Edytowane 17 listopada 20186 l przez chris85
Opublikowano 17 listopada 20186 l Wygrywamy druzynowo Norwegia nie wchodzi do drugiej serii Stoch indywidualnie najlepszy Rudy kur.wiak zdyskwalifikowany Nie dalo sie lepiej zaczac. Idealny scenariusz
Opublikowano 17 listopada 20186 l Skoki, siatkówka, rzut młotem, biegi, menel rzucający flaszką po winie, reprezentacja Polski w piłce nożnej. Tak to widzę.