Opublikowano 13 stycznia 20196 l Elegancko. To nie tak drogo za taka atrakcje. Ja czuje ze Kubacki teraz moze sie rozkrecic jak juz mu powietrze zeszlo a Zakooane to idealne miejsce zeby deptac po japonczyku. Ale trzeba przyznac mocna psycha. Myslalem ze to moze byc cos na granicy a Dawidek je,bnal piekny skok.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l Jestem zaskoczony pozytywnie postawą Dawida - nie pękł jak guma w majtach tylko elegancko pokonał Japońca. Reszta orłów poza Kamilem i Kubackim do przemilczenia. Żyła dobrze zaczął sezon i się popsuł.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, sprite napisał: Sektor A. 105 zł płaciłem za jeden. To może nawet coś tam z tych skoków zobaczysz, bo na sektorach Ci D to tylko morze flag pomazanych nazwami pierdziszewów. Skoki na żywo to chyba tylko dla atmosfery, bo możliwość śledzenia zawodów i ogarniania tego co się dzieje raczej mocno ograniczona.
Opublikowano 13 stycznia 20196 l 43 minuty temu, kanabis napisał: Sprite bedziesz z bialoczerwona flaga z napisem psx extreme? ROZI TY KURWO planuję. Rok temu widziałem kilku wariatów z WENGER OUT xDDD Edytowane 13 stycznia 20196 l przez sprite
Opublikowano 18 stycznia 20196 l będą 2 bardzo dobre skoki, jeden niezły i jeden słaby. Czyli pewnie podobnie do Niemców, więc tak z 50% faktycznie.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Polska + Stoch indywidualnie (na totolotek.pl można takie kombi) i kursik 10.08. Pewniaczek
Opublikowano 18 stycznia 20196 l No ale Stoch nie wygra. Kubacki ponoc bezkonkurencyjny na oficjalnych dwoch treningach
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Przecież my jutro rozpiedolimy te skoki, nie ma innej opcji. Będzie 1 miejsce.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Żyła 113,5m. może lepiej niech znowu przestanie udzielać wywiadów i zacznie skakać jak należy. Polacy w kwalifikacjach bardzo słabo. Zniszczoł 6. Kubacki 10. Stoch 25.Chińczyk 31. Kot 40. Żyła 41. Edytowane 18 stycznia 20196 l przez chris85
Opublikowano 18 stycznia 20196 l No Żyła jak jutro popisze się tak jak dzisiaj to pozamiatane. Kto czwarty? Wolny czy Zniszczoł? Myślę jednak, że Wolny.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Skaczą Stoch, Kubacki, Żyłka & Kot. Edytowane 18 stycznia 20196 l przez chris85