Opublikowano 25 stycznia 20196 l W Sapporo jakaś wichura od kilku dni i wiatr się ciągle zmienia, więc loteria będzie.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l 4 godziny temu, szejdj napisał: polaki mistrzami treningów i serii próbnych To samo pisales rok temu przed tym jak Stoch zdobyl zloty medal olimpijski
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Dopiero wstalem, ledwo widze skoczkow. Moze jak juz bedzie skakal Stoch to sie dobudze
Opublikowano 26 stycznia 20196 l No i biorac pod uwage ze Ryoyu skacze zaraz po nim dwa metry blizej z gorszymi ocenami za styl i ma prawie 5 pkt przewagi
Opublikowano 26 stycznia 20196 l No troche szkoda ze Kubacki skoczyl w pierwszej serii 15 metrow krocej niz w drugiej Tym bardziej ze kazdy w drugiej serii skacze gorzej niz w pierwszej Edytowane 26 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 26 stycznia 20196 l cały Dawidek. patrząc po kibicach w Japonii nadal praktycznie zerowe zainteresowanie skokami, a mają lidera.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Teraz, SG1-ZIELU napisał: Matko boska aż się przestraszyłem ty ku.rwa ja tam samo xd myślałem, że w ogóle nie wyląduje
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Beskitu jakby jakiegos laga w dsj zlapal No ale jak juz taka legenda jak Stoch sam sie wydygal to musialo to byc naprawde daleko xD Edytowane 26 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Austriak lepszy, ale kogo to? JOJU XD Edytowane 26 stycznia 20196 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Aż miło będzie do roboty w poniedziałek iść, i zamknąć gęby tym którzy twierdzili że to koniec Stocha
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 20 godzin temu, szejdj napisał: polaki mistrzami treningów i serii próbnych
Opublikowano 26 stycznia 20196 l a co by było gdyby Kamil nie był przeziębiony? pewnie jeszcze by leciał. to co widzimy się dziś o drugiej w nocy?