Opublikowano 7 lutego 20196 l W dniu 4.02.2019 o 20:31, kanabis napisał: Co do Dietharta to szczerze bylem niemal pewien ze to nowa gwiazda austriackich skokow bedzie. Nie wiem czemu sie zes.ralo. To może być jeden z powodów plus nieudana skaryfikacja
Opublikowano 7 lutego 20196 l Ok jednak to nie moglo sie udac Nie wiem czy ze mna cos nie tak ale tylko przy jednym zdjeciu na glos powiedzialem o (pipi), przy tym z podusia
Opublikowano 9 lutego 20196 l No nie ma co ukrywac skakal nasz zdecydowanie najmocniejszy zawodnik.moze bedzie druga seria
Opublikowano 9 lutego 20196 l Kraft bedzie skakal u austriakow.? Bo ze Eisenbisler u szwabkow nie to wiem
Opublikowano 9 lutego 20196 l No wolny jak sie poprawi, szliri moglby spier.dolic zyla sie poprawic i nadzieja wciaz w moim serduszku
Opublikowano 9 lutego 20196 l Wolny nie wracaj do Polski Już na pewno nie prez Ostrołękę Edytowane 9 lutego 20196 l przez Kosmos
Opublikowano 9 lutego 20196 l Skur..syn Na koniec oblicze ktore bysmy mieli miejsce gdyby fra.jer chociaz do punktu k dolatywal. No ale juz chu.j ze stowa ale super druzynowka bedzie na mś. Moze jakiegos fina albo tego bulgara wezmiemy na czwartego bo wolny dzisiaj zaprezentowal zenujacy poziom
Opublikowano 9 lutego 20196 l Ok juz obliczylem nie liczac lepszych not gdyby ten szmul dolatywal do 116m mielibysmy 24 pkt wiecej.
Opublikowano 9 lutego 20196 l 14 pkt tracimy prze dostatnia seria do liderow Brawo wolny, wygralibysmy to z palcem w doopie gdybys reprezentowal rzynajmniej poziom czeskich skoczkow . Wisisz mi stowe skoorwysynu