Opublikowano 9 lutego 20196 l No zesz (pipi)a. Zyła znowu czwarty ;D Edytowane 9 lutego 20196 l przez Ma_niek
Opublikowano 9 lutego 20196 l 1 minutę temu, Butt napisał: Najpierw Żyła napluł Ci w twarz, a dzisiaj Wolny. Dzisiaj duzo bardziej bolalo bo wystarczyloby zeby do punktu k dolatywal i wygralibysmy to z naprawde spora przewaga Edit: A nie jednak 3 pkt bysmy przegrali. No ale gdyby wolny dolatywal do tych 116 naprwno by tez te noty mial sporo wieksze takze tak czy siak bylaby wygrana
Opublikowano 9 lutego 20196 l najlepsze komentarze na facebookach, że horngacher nie zna się na skokach, bo mógł dać Kota zamiast Wolnego
Opublikowano 9 lutego 20196 l @kanabis ojciec z matka cię nie nauczyli, że nie warto pakować się w hazard to Kubuś cię nauczy Tyle dobrego z dzisiejszego konkursu
Opublikowano 9 lutego 20196 l Nie no, ja parę razy skoki obstawiałem i zazwyczaj w plecy. Nie dość, że nieprzwidywalne to jeszcze w ogóle nie mam do tej dyscypliny nosa i nie potrafię jej przeanalizować.
Opublikowano 9 lutego 20196 l 2 godziny temu, kanabis napisał: No trzech muszkieterow napewno zadowolonych z czwartego kompana Pietrek mówi, że nie ma żalu. Chyba.
Opublikowano 9 lutego 20196 l 3 godziny temu, krupek napisał: Nie no, ja parę razy skoki obstawiałem i zazwyczaj w plecy. Nie dość, że nieprzwidywalne to jeszcze w ogóle nie mam do tej dyscypliny nosa i nie potrafię jej przeanalizować. Sledze te dyscypline, wydaje mi sie ze mam o niej pojecie a juz dwa razy w doope w tym sezonie, a na pilce noznej na mś 2014 wyciagnalem ze stowy 570 zl a w zeszlym roku 1050zl. A sledze ja szczegolnie na szczeblu reprezentacyjnym jakies milion razy mniej niz skoki. Nie wiem, moze to przez to ze w pilce nie ma przelicznikow wiatru. Ale chu.j nie odpuszcze. Za tydzien obstawie 500zl ze bedziemy na podium, chocbym mial wygrac 550 3 godziny temu, szejdj napisał: najlepsze komentarze na facebookach, że horngacher nie zna się na skokach, bo mógł dać Kota zamiast Wolnego Kot pewnie zadowolony ze po takim blamazu Wolnego narut wywola presje na Stefanie i pojedzie na mś 2 godziny temu, Tokar napisał: Pietrek mówi, że nie ma żalu. Chyba. Na filmiku moje dwiescie zlotych je,bane
Opublikowano 10 lutego 20196 l Ciekawe kogo my wystawimy na druzynowke na MS bo dzis widac Kot tez bez formy
Opublikowano 10 lutego 20196 l Alez to klasa. I ten spokoj przez caly sezon wiedzac ze forma nadejdzie w odpowiednim momencie, podziwiam