Skocz do zawartości

Dead Space

Featured Replies

Opublikowano

http://www.filmweb.pl/f490819/Dead+Space+Downfall,2008/opisy

Wygląda mi to na pełny metraż, pewnie złożone w całośc animacje i komiksy, które widzieliśmy wcześniej, a może to coś więcej ?? Jakoś info o tym DVD umknęło mojej uwadze, więc czuję się zaskoczony. Będzie co oglądac, ale najpierw gra :)

- data premiery do sprzedaży: 2008-11-04

• Odpowiedzi 679
  • Wyświetleń 89 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jeśli chodzi o zadanie uruchomienia kolejki a te piny to dwa ramienia które się wysuwają z czego pierwsze łapie a drugie po chwili się cofa to należy to co sie cofa i nie chce zaczepić, spowolnić staz

• Hej,   mam pytanie... jak uruchamiam gre to daje na flage polską żeby było po polsku:P... Napisy w grze są po polsku, menu po polsku, hologramy wyświetlane w grze też po polsku. Ale jak są dialogi

• Hej,   Jeśli mówiać o runach masz na myśli te sloty w które wkładasz węzły to jest to dośc proste. Trzeba za pomocą węzłów rozpocząc ścieżke i prowadzić za pomocą wkładania węzłów do slotów tak że

Opublikowano

Od momentu jak zobaczyłem pierwsze filmiki Dead Space to stał się to tytuł obowiązkowy dla mnie, napięcie rośnie z każdym dniem :) na razie rozładowuje je na Burnaut Revange :)

Byle do 24/10/2008 będzie się działo :)

Opublikowano

skąd na torrentach nic nie widać?widzę też że grają w Far Cry 2

Opublikowano

Nom, potwierdzam, FC2 to samo. Release brak, a ludzie graja. Moze jacys testerzy, ale po co podlaczaliby się do neta?

Edytowane przez Master_Lukas

Opublikowano

A coś ludzie o demie nie wiecie czasem?

Edit: już sam wiem, dema nie będzie(info z poligamii)

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

A ja leję ciepłym moczem na wszystkie IGN, GT wolę sam ocenić, bo to kwestia gustu i tyle, więc wstrzymajmy się ;]

Opublikowano

Dla mnie liczy sie doslownie kilka serwisow growych. Na te co podaliscie wyzej leje cieplym moczem -Ign itd. Oxm tez pojechal po grubosci.DS i tak kupuje bo widze jak wyglada i jaki ma klimat,a zapowiedzi tez byly optymistyczne.

Opublikowano

6,5/10 dla Dead Space? To chyba jakiś żart, bo nie chce mi się wierzyć, żeby były aż takie rozbieżności w ocenach. 8,7 of IGN chyba nie wzięło się z niczego. Jestem bardzo ciekaw kolejnych recenzji, bo coś mi się tutaj bardzo nie podoba, co jednak nic nie zmienia w kwestii kupna gry.

Edytowane przez Vulc

Opublikowano

No ładnie ktoś dowalił z tą oceną. Czas pokaże...czekajmy.

Opublikowano

OXM dalo GTA 9,5 a na tyle nie zaslugiwala ta gra - tutaj jest tez sam przypadek ;). Ciekawe jakie dal tej grze minisy i plusy

Opublikowano
  Raikoh napisał(a):
Dla mnie liczy sie doslownie kilka serwisow growych. Na te co podaliscie wyzej leje cieplym moczem -Ign itd. Oxm tez pojechal po grubosci.DS i tak kupuje bo widze jak wyglada i jaki ma klimat,a zapowiedzi tez byly optymistyczne.

Masz racje, podobnie jest z rozbierznoscia ocen SH:H i bedzie sie to dziac corazczesciej dopuki doputy czesc recenzentow stanowic beda truschoolowcy wymagajacy zmian kosmetycznych, nowych patentzow jedneak bez wykluczania tych starych, inni dopatruja sie w grach innowacji, czekaja na swierze motywy.

Opublikowano

Wystarczy przeczytać reckę IGN, obczaić plusy i minusy i ocena jest niepotrzebna. Dla fanów horrorów sci-fi (filmowych) to pozycja obowiązkowa.

Opublikowano

Sądzę, że warto sprawdzić ten tytuł niezależnie od rozbieżności w ocenkach :huh:

Nie powiem, żeby rynek cierpiał na nadmiar gier typu survival horror. Prawda?

Bo do RE5 jeszcze raczej daleko...

Opublikowano

Racja co do jednego,ze do RE5 jeszcze daleko,ale kto Ci naopowiadal bajek ,ze RE5 to horror?

Opublikowano

kurna jutro premiera, cos nie wydaje mi sie bym skonczyl fracture... oddam ja w cholere, bo DS zapowiada sie znakomicie, a nie chce miec cisnienia przechodzac ta gre... (chociaz mam tylko tydzien i tak, bo potem fable, far cry i lbp)

Opublikowano

Pojawiła się recenzja na Gamespocie, który ocenił Dead Space na 9. Naprawdę nie wiem skąd tak niskie oceny od niektórych serwisów, interesująca sprawa.

Edit. GamePro - 5/5.

Edytowane przez Vulc

Opublikowano

mi sie wydaje czy oxm ostatnio przoduje w wydawaniu niskich ocen?