Amer 1 370 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 na środku sali masz właz w podłodze przez który należy wywalić te kule (po uprzednim otworzeniu go oczywiście) Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 na środku sali masz właz w podłodze przez który należy wywalić te kule (po uprzednim otworzeniu go oczywiście) Oki. Dzięki. Właśnie zauważyłem, że dopiero po rozwaleniu wszystkich bezpieczników wokół włazu on się otwiera Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dodaje 2 węzły mocy o ile mnie pamięć nie myli.Co do czitów to prócz bodaj stazy i tlenu wszystkiego mozna uzyc raz na 1 przejscie gry. i jak wczytasz sve z skończonej gry i kontynujesz to tez nie działają Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dodaje 2 węzły mocy o ile mnie pamięć nie myli.Co do czitów to prócz bodaj stazy i tlenu wszystkiego mozna uzyc raz na 1 przejscie gry. i jak wczytasz sve z skończonej gry i kontynujesz to tez nie działają Dokładnie. To jednorazowe kody. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ta gra to jak dla mnie duże zaskoczenie. Wiedziałem, że będzie dobra ale gdy ją wczoraj odpaliłem żal było mi później kłaść się spać(a nieczęsto tak mam). Generalnie DS to dla mnie mix Resident Evil 4(kamera i styl rozgrywki) i Doom 3 (klimat, ciasne korytarze, walające się często i gęsto ciała odarte ze skóry). Bardzo podoba mi się motyw rozwalania "ciężkim krokiem" obiektów leżących na ziemi-przy każdym ciele zatrzymuję się i je rozczłonkowuje(dość okrutne ale mi się podoba-też tak macie? I to wszystko w bardzo ładnej grafice. Jak dla mnie ocena 9 Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 mam zacinke chyba w 9 akcie jak musze takie zielone kule wyrzucic w kosmos ? co trzeba zrobic ja tam nie widze zadnych przestrzeni kosmicznych,zeby je tam wrzucic. Tojest to pomieszczenie z proznia, bede wdzieczny za helpa Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Czasami dobrze jest przeczytać chociaż jedną stronę z tematu :wkurzony: , przeczytaj post nr 284 tam masz wszystko opisane Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) dzieki , wiesz jedna idzie przeczytac , ale 15 stron czytac i szukac na kazdej odpowiedzi to juz nie dla mnie edit : wlasnie ale jak go otworzyc gdzie jest wlacznik ? szukalem go i nie moge znalesc edit 2 chodzi ofkoz o te bezpieczniki where one sa, nie mowice,ze chodzi o te swiatelka obok wlazu (6 sztuk)? Edytowane 6 listopada 2008 przez (Zly)Seba Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 dzieki , wiesz jedna idzie przeczytac , ale 15 stron czytac i szukac na kazdej odpowiedzi to juz nie dla mnie edit : wlasnie ale jak go otworzyc gdzie jest wlacznik ? szukalem go i nie moge znalesc chyba źle czytałeś post rozwal bezpieczniki takie świecące przy podłodze na około włazu 6 sztuk Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Mam takie małe pytanko: jestem pod koniec 2 rozdziału, i nie mam jeszcze piły, jak ją zdobyć? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Mam takie małe pytanko: jestem pod koniec 2 rozdziału, i nie mam jeszcze piły, jak ją zdobyć? piła jest na początku 1 rozdziału obok umarlaka na biurku po ucieczce korytarzem ze szklanego pomieszczenia z którego widzisz pierwszy atak obcych Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Sądzę, że nie o tą piłę mu chodzi - inaczej by nie wyszedł z tamtego pomieszczenia, w której jest wspomniany przez ciebie umarlak (trzeba rozwalić zasilanie przy drzwiach). Myślę, że ma na myśli tę inną piłę, która wystrzeliwuje ostrza - ją można kupić w terminalach magazynu, nie pamiętam jednak, czy wcześniej trzeba znaleźć odpowiedni schemat (są porozrzucane po etapach), który sprawi, że będzie w tym magazynie dostępna. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 okej juz wszystko powinienm wiedziec, szyybko piszecie szybciej niz ja edytuje posty Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Mam takie małe pytanko: jestem pod koniec 2 rozdziału, i nie mam jeszcze piły, jak ją zdobyć? piła jest na początku 1 rozdziału obok umarlaka na biurku po ucieczce korytarzem ze szklanego pomieszczenia z którego widzisz pierwszy atak obcych smile.gif chodzi o ten pistolet, ale nie da się nim ciąć , tylko strzelać? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Mam takie małe pytanko: jestem pod koniec 2 rozdziału, i nie mam jeszcze piły, jak ją zdobyć? piła jest na początku 1 rozdziału obok umarlaka na biurku po ucieczce korytarzem ze szklanego pomieszczenia z którego widzisz pierwszy atak obcych smile.gif chodzi o ten pistolet, ale nie da się nim ciąć , tylko strzelać? Plasma Cutter jest tam gdzie napisałem. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Plasma Cutter a jak się jej używa? bo jak widzę to tylko można nim strzelać Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Plasma Cutter a jak się jej używa? bo jak widzę to tylko można nim strzelać racja tylko strzela ale jak naciśniesz RB to włączy się drugi tryb strzału mocniejszy Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 hmm, czyli w tej grze nie można ciąć piłą? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 hmm, czyli w tej grze nie można ciąć piłą? można Ripper się nazywa i jest w magazynie do kupienia Cytuj
marycha 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ripper tez nie jest zwyka piłą bo ona równiez wystrzela ostrza... Nie ma tu konwencjonalnej piły do drzewa czy cos ;P Cytuj
Dante 432 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ale każdą bronią da się przywalić i pozbawić wroga kończyn. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ale każdą bronią da się przywalić i pozbawić wroga kończyn. A Line Gunem najszybciej i fachowo :lol3: Epic Tier 3 Engineer Complete the game on the hardest difficulty setting komuś to się już udało?? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Plasma Cutter a jak się jej używa? bo jak widzę to tylko można nim strzelać racja tylko strzela ale jak naciśniesz RB to włączy się drugi tryb strzału mocniejszy nie mocniejszy a horyzontalny, po prostu w poziomie walisz Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 gra jest swietna najlepszy horror w jaki gralem , teraz robie 2 podejscie dla achievementow ale harda olewam, nie che sie wkurzac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi